Majoitus

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200 (Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt /minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilta.

HimosLomilta majoituksen varanneet voivat ostaa festariliput helposti Omaloma-palvelun kautta, jolloin festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Festivaaliliput voitte ostaa myös Tiketistä ja Lippupisteestä. Jokaiselle majoitusvaraukselle tulee ilmoittaa yhtä monta 3 päivän festivaalilippua kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja.

Himoksen karavaanialue sijaitsee Länsirinteiden läheisyydessä. Matkaa festivaalialueelle on noin 800m. Huomioithan, että karavaanialueen ikäraja on 18 vuotta, eikä sinne saa tuoda lemmikkejä. Jokaisella karavaanialueelle saapuvalla henkilöllä on oltava kolmen päivän Jysäri -festivaalilippu. Myymme karavaanialueelle paikkoja vain to-su ajalle.

Karavaanareiden käytössä on alueen konttisuihkut, festariwc:t sekä nuotiopaikat. Kesällä 2021 terveysturvallisuuden vuoksi saunat eivät ole käytössä.

KARAVAANIPAIKAT

Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

 • Sähkötön karavaanipaikka 70 euroa
 • Sähköllinen karavaanipaikka  105 euroa

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

MATKAAJAPAIKAT

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

Huomioithan myös jokaisen kulkuneuvon kohdalla turvavälit seuraavaan ajoneuvoon.

 • Sähkötön matkaajapaikka
 • Sähköllinen matkaajapaikka

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään

Jysärin leirintäalue on karavaanialueen yhteydessä, länsirinteiden alaosassa. Noudata alueelle tullessasi järjestyksenvalvojien ohjeita. Leirintäalueella on paikkoja teltalle tai teltalle + autolle, sekä sähköttömiä karavaanipaikkoja asuntoautoille ja -vaunuille sekä BOXi Pop-Up -majoituksia.

 • Telttapaikka

Tänä vuonna jokaisen tulee ostaa telttapaikka ennakkoon Tiketin verkkokaupasta. Leirintäalue on tarkoitettu vain Jysärin asiakkaille, ja ilman telttapaikkaa ja voimassa olevaa festivaaliranneketta ei ole pääsyä leirintäalueelle. Telttapaikka on telttakohtainen eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla edelleen voimassa oleva festivaaliranneke.

 • Autopaikka sähkötön

Autopaikka on tarkoitettu telttailijoille, jotka tulevat tapahtumaan henkilöauton kanssa. Teltalle tulee ostaa oma telttapaikkalippu ja autolle oma autopaikkalippu. Autopaikkalipulla auton voi tuoda teltan läheisyyteen leirintäalueelleelle. Autopaikalle voi saapua esimerkiksi henkilöautolla tai pakettiautolla.

Leiriytyjien käytössä on alueen konttisuihkut, festariwc:t sekä nuotiopaikat. Terveysturvallisuuden takia kesällä 2021 ei valitettavasti ole mahdollisuutta saunomiseen.

Leirintäalueella majoittuvilla ja siellä vierailevilla tulee olla voimassa oleva festivaalilippu tai -ranneke.

 • 3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
 • 2 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu pe klo 12 – su klo 12
 • Lauantain päivälipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu la klo 12 – su klo 12
  Torstain tai perjantain päivälipuilla/rannekkeella ei ole pääsyä leirintäalueille.

Huomiothan, että leirintäalueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta.

 • BOX-majoitus 375 euroa

Leiriytymiseen liittyvät liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

BOXi sisältää:
–  sängyt ja patjat kahdelle hengelle
– pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen, ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun
– yhden autopaikan tapahtuman päiväparkkialueella (seuraa järjestyksenvalvojien ohjeita)
– siivouksen

Ei sisällä:
– festivaalilippuja, jotka tulee ostaa erikseen ja niiden tulee olla koko festariajalle (to-su)
– täkkejä, tyynyjä tai liinavaatteita, jotka on tuotava mukanaan

BOXi- popup majoitusmökit sijaitsevat leirintäalueella, joten käytössä lisäksi kaikki leirintäalueen palvelut kuten festariwc:t, konttisuihkut sekä ystävällinen henkilökunta. BOXi on lukittavissa.

 

Tapahtumassa mukana