Majoitus

JYSÄRIN LEIRINTÄALUE

Jysärin oma leirintäalue tarjoaa taas kesällä 2023 majoitusta moneen makuun. Ensi vuonna on luvassa myös uudistuksia ja uusia majoitusmahdollisuuksia! Kerää kaverit mukaan, valitse ajoneuvo tai teltta ja pakkaa retkireppusi festivaaleille. Voit majoittua leirinnässä mukavasti myös valmiiksi pystytetyssä teltassa.

JYSÄRIN MAJOITUSLIPUT MYYNNISSÄ NYT TIKETSSÄ

Jysärinleirintä- ja karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueelta löytyy kuitenkin palveluita aina suihkukonteista nuotiopaikkoihin. Leirintäalueen työntekijät vastaavat kysymyksiisi koko festivaalin ajan.

KUKA VOI MAJOITTUA  LEIRINTÄALUEELLA?

Leirintäalue on tarkoitettu vain Jysärin asiakkaille ja kaikilla leirintäalueella majoittuvilla ja siellä vierailevilla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke. Rannekkeen suhteen sinulla on siis kaksi vaihtoehtoa:

 • Jos ostat tavallisen leirintäalue paikan, sinulla tulee olla voimassaoleva festivaaliranneke koko majoittumisen ajaksi eli:
  • 3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
  • 2 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu pe klo 12 – su klo 12

Uutuutena kesän 2023 leirintäalueella on Yhden illan juttu -alue, jossa voit majoittua vain yhden yön. Sinulla tulee olla siitä huolimatta voimassa oleva festivaaliranneke majoittumisesi ajaksi eli:

 • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
 • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo. 12.00 – la klo. 12.00
 • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo. 12.00 – su klo. 12.00

Tapahtuman ikäraja on K-18 kuten myös tapahtuman leirintäalue kokonaisuudessaan.

MISSÄ LIPUT OVAT MYYNNISSÄ?

Kaikki Jysärin majoitusliput ovat myynnissä TIKETISSÄ.

SAAPUMINEN LEIRINTÄALUEELLE

Muistathan ottaa mukaan ostamasi pääsyliput sekä henkilöllisyystodistuksen. Lippu vaihdetaan paikan päällä paikkaasi merkitsevään lappuun. Leirintä-alueen portilla saat vaihdettua myös pääsylippusi festivaalirannekkeeseen.

Varauduthan tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä.  

Saapuessasi leirintäalueelle järjestyksenvalvoja ohjaa ajoneuvosi tai telttasi oikealle paikalle. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli asuntovaunulle pystytetään etuteltta, tulee vetoauto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat pyytävät tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä esimerkiksi purkamaan etuteltan tai ajamaan auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi viikonlopun aikan ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella on otettava huomioon turvavälit.

LEIRINTÄALUEELTA TULEE POISTUA SUNNUNTAINA  KLO.12.00 mennessä. Olethan kuitenkin ajokunnossa ennen kotiin lähtöä.

TURVALLISUUS

Jysärin leirintäalueelle ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
 • kertakäyttögrillejä, sähkögrillejä, irrallisia mikroja ym

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on ympäri vuorokauden järjestyksenvalvojia, jotka auttavat ongelmissa, ja ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

Kertakäyttö-, kaasu- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Alueella on omat nuotiopaikat, mutta mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulenteko (myös nuotipaikoilla) on kielletty.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys; jaksathan viedä pois roskat, jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääse paikalle, myythän itsellesi tarpeettoman majoituslipun Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään ja lippu on turvallista käyttää.

 

 • Telttapaikka omalle teltalle to-su 25€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle ja yöpyä torstaista sunnuntaihin saakka. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee olla kuitenkin olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti.

 • Yhden yön telttapaikka omalle teltalle 10€
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan yhden vuorokauden ajaksi leirintäalueen Yhden yön juttu- alueelle. Leirintäalueelta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12 mennessä. Huolehdithan kuitenkin että olet ajokunnossa!
Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla voimassa oleva majoittumispäivän festivaaliranneke.

 • Autopaikka leirintäalueelta 65€

Autopaikka leirintäalueella mahdollistaa auton parkkeerauksen leirintäalueelle telttasi läheisyyteen koko viikonlopun ajaksi. Voit säilyttää tavaroitasi lukkojen takana ja kuivassa paikassa. Huomioithan että paikka ei sisällä sähköä.

Karavaanilippu on tarkoitettu karavaaniautolle, asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

 • Karavaanipaikka sähkötön 95€
 • Karavaanipaikka sähköllinen 139€ Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon  jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

 

 

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

 • Matkaajalippu sähkötön 115€
 • Matkaajalippu sähköllinen 199€

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee sille ostaa saunallisen ajoneuvon lippu.

UUTUUS!
 • Jysäri-teltta 375€
Jysäri-teltat ovat uusia, puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.
 • Jysäri-teltta retkisänky 25€/kpl
Jysäri-teltta sisältää:
 • lukon
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl
Telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka.
Jysäri-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.

Eikö kunto riitä kolmen päivän Jysäri juhliin? Haluatko yöpyä vain yhden yön Himoksen leirintäalueella? Kesän 2023 uutuutena tarjoamme asiakkaillemme yhden yön majoittumisen mahdollistavan alueen. Huomioithan että sinulla on kuitenkin oltava majoittumisen ajalle voimassa oleva festivaaliranneke. Eli:

 • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
 • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo. 12.00 – la klo. 12.00
 • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo. 12.00 – su klo. 12.00

Yhden yön juttu -alueelle on myynnissä seuraavia majoituspaikkoja:

 • Yhden yön telttapaikka omalle teltalle 10€
 • Yhden yön sähkötön karavaanipaikka 35€
 • Yhden yön autopaikka 25€

Huomioithan lippukaupassa että valitset oikean yön majoittumislipun!

 • Saunallisen ajoneuvon lippu 210€

Saunallisen ajoneuvon lipulla voi tuoda leirintäalueelle ajoneuvon, joka sisältää saunan. Lippu on voimassa torstaista sunnuntaihin ja se vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ajoneuvojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

HUOM! Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

Silent Himos -alue mahdollistaa rauhalliset yöunet leirintäalueella. Kehoitamme asiakkaitamme huomioimaan muut juhlijat yöaikaan kaikkialla leirinnässä. Ostaessasi majoituspaikan Silent Himos -alueelta voit kuitenkin varmistua että naapurisi osaavat myös rauhoittua. Kaikki hiljaisen lipun ostaneet sitoutuvat noudattamaan hiljaisuutta klo. 12.00-07.00 päivittäin. Hiljaisuutta valvotaan tehostetusti.

 • Telttapaikka omalle teltalle HILJAINEN LIPPU 25€
 • Sähkötön karavaanilippu HILJAINEN LIPPU  95€
 • Autopaikka HILJAINEN LIPPU 65€

PALVELUT

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona.
 • Juomavesipiste
 • Käsienpesupisteet sekä desinfiointi mahdollisuus
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty
 • Kesäkeittiö – loihdi omat leirintäalueen herkkusi kesäkeittiössä! Käytössä mm. mikro, grilli, vedenkeitin sekä sähköliesi

Lisää palveluita päivitetään kevään 2023 aikana, pysythän linjoilla!

MÖKIT JA HUONEMAJOITUS

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200 (Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt /minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilta.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varaavien tulee siis ostaa myös minimissään neljä 3pv festivaalilippua varauksen yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Festivaalilipuja voi ostaa myös Tiketistä ja Lippupisteestä, mikäli majoittujia on enemmän.

Tapahtumassa mukana