Majoitus

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200 (Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt /minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilta.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varaavien tulee siis ostaa myös minimissään neljä 3pv festivaalilippua varauksen yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Festivaalilipuja voi ostaa myös Tiketistä ja Lippupisteestä, mikäli majoittujia on enemmän. Jokaiselle majoitusvaraukselle tulee kuitenkin ilmoitaa yhtä monta 3 päivän festivaalilippua kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja, riippumatta siitä mistä ne on hankittu.

Jysärin leirintäalue tarjoaa taas kesällä 2023 majoitusmahdollisuuksia moneen makuun. Myös uudistuksia on luvassa! Tiedoitamme majoituslippujen myynnin alkamisesta myöhemmin, pysythän kuulolla.

Tapahtumassa mukana