Majoitus

TERVETULOA JYSÄRIN LEIRINTÄALUEELLE

Jysärin oma leirintäalue tarjoaa taas kesällä 2024 majoitusta moneen makuun. Kerää kaverit mukaan, valitse ajoneuvo tai teltta ja pakkaa retkireppusi festivaaleille. Tänä kesänä voit majoittua leirinnässä mukavasti myös valmiiksi pystytetyssä Jysäri-teltassa.  Jysärin leirintäalueelta löytyy myös hiljainen alue rauhasta nauttiville, sekä Yhden yön juttu -alue yhden yön bailaajille. Kaikki tiedot majoituksesta löytyy tältä sivulta.

Jysärin leirintä- ja karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueelta löytyy kuitenkin palveluita aina suihkukonteista nuotiopaikkoihin.

Huomioithan, että Jysärin leirintäalueella majoittuaksesi sinulla tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Mikäli haluat majoittua leirintäalueella yhden yön ajan, voit ostaa paikan Yhden yön juttu – alueelta.

Leirintäalue on tarkoitettu vain Jysärin asiakkaille ja kaikilla leirintäalueella majoittuvilla ja siellä vierailevilla tulee olla majoittumispäivästä tapahtumaan loppuun asti voimassa oleva festivaaliranneke. Rannekkeen suhteen sinulla on siis kaksi vaihtoehtoa:

 • Jos ostat tavallisen leirintäaluepaikan, sinulla tulee olla festivaalin loppuun saakka voimassaoleva festivaalilippu eli:
  • 3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
  • 2 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu pe klo 11 – su klo 12

Kesän 2024 leirintäalueella on Yhden illan juttu -alue, jossa voit majoittua vain yhden yön. Sinulla tulee olla siitä huolimatta voimassa oleva festivaaliranneke majoittumisesi ajaksi eli:

 • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
 • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo. 12.00 – la klo. 12.00
 • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo. 12.00 – su klo. 12.00

Majoituspaikka on ajoneuvo / telttakohtainen, eli vaikka samassa majoituksessa majoittuisi kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa vain yksi majoituslippu.

Tapahtuman ikäraja on K-18 kuten myös tapahtuman leirintäalue kokonaisuudessaan.

Kaikki Jysärin majoitusliput ovat myynnissä TIKETISSÄ.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääse paikalle, myythän itsellesi tarpeettoman majoituslipun Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään ja lippu on turvallista käyttää.

MITÄ SAAN OTTAA MUKAAN LEIRINTÄALUEELLE?

Leirintä- ja karavaanialueille ei voi tuoda:

 • lemmikkejä, vaikka ne olisivat tottuneita karavaanissa matkailijoita
 • alaikäsiä lapsia, Jysärin karavaanialue on myös K18
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita.
 • kertakäyttögrillejä, hiiligrillejä tai metsäpalovaroituksen voimassa ollessa minkäänlaisia grillejä
 • Irrallisia etutelttoja, perkoloita, kaiteita, pop-up-telttoja, leirintätelttoja, paviljonkeja tai muita irtonaisia teltttoja ja rakenteita karavaanikulkuneuvojen väliin

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikallla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

SAANKO PYSTYTTÄÄ IRTONAISEN ETUTELTAN?

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta. Järjestyksenvalvonta valvoo irtonaisia katoksia ja kehottaa purkamaan vasten ohjeistusta pystytetyt katokset.

Voit avata asuntovaunussa tai -autossa kiinteästi kiinni olevan katoksen, mikäli turvaväli on riittävä.

MIHIN ASTI SAA BAILATA?

Jysäri kansa jaksaa tampata aamuun saakka, mutta välillä on suositeltavaa myös vähän levähtää. Jysärin leirintäalueella on hiljaisuus klo 02:00-07:00, jolloin pyydämme kaikkia asiakkaitamme hiljentämään volumia. Leirinnässä on kuitenkin aina liikenteestä ja mökkikylistä johtuvia ääniä, joten juhlatunnelmaan pyydämme varaamaan myös korvatulpat sekä kärsivällisyyttä. Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman hyvät unet, ostathan majoituspaikkasi Silent-Himos -alueelta!

MITEN JÄTEHUOLTO HOIDETAAN?

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys. Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Huolehditaan yhdessä sekä luonnosta että karavaanialueen viihtyisyydestä, ethän roskaa.

SAANKO SYTYTTÄÄ NUOTION TAI GRILLATA?

Kertakäyttö-, kaasu- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Alueella on omat nuotiopaikat, mutta mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulenteko on kielletty. Voit tuoda leirintäalueelle omat ruokasi ja juomasi.

Yleisen turvallisuuden vuoksi tapahtuman järjestäjä ei tarjoa avoimia saunavuoroja leirintäalueen asiakkaille.

MITÄ MUUTA TULEE MUISTAA?

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä pyytää esimerkiksi purkamaan etuteltan tai ajamaan auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

Leirintäalueella ajoneuvoilla liikkumista tulee turvallisuussyistä välttää majoittumisen aikana. Mikäli haluat käydä autolla esimerkiksi kaupassa kesken leiriytymisen, tulee siitä mainita saapumisen yhteydessä järjestyksenvalvojalle. Järjestyksenvalvoja ohjaa auton paikalle, jolta on mahdollista poistua kesken leiriytymisen.

Sähköllisillä paikoilla sähköautojen lataaminen on kielletty. Leirintäalueen kyljestä, päiväparkin vierestä luota latauspisteitä sähköautoille. Tarvittaessa lisätietoa ja -ohjeita saa leirintäalueen henkilökunnalta ja järjestyksenvalvojilta.

Tervetuloa Jysärin leirintäalueelle!

Leirintäalueen vastaanotto sijaitsee Länsi-Himoksentien varressa. Sen sijainnin näet suoraan kartasta. Paikan päällä opasteet sekä tieliikenteen ohjaajat opastavat asiakkaat vastaanottoon. Varauduthan tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä.  

Jysärin leirintäalueelle voi saapua vastaanoton aukioloaikojen mukaisesti:

 • Torstai: 12:00 – 21:00
 • Perjantai: 11:00-19:00
 • Lauantai: 11:00 – 17:00

Tarkistathan taulukosta tai kohdasta ”Leirintäalue info” millä lipulla voi saapua minäkin päivänä.

Yhden yön juttu -alueelle voi saapua seuraavien aikataulujen mukaisesti:

 • Torstai: 12:00 – 21:00
 • Perjantai: 12:00-19:00
 • Lauantai: 12:00 – 17:00

 • Sunnuntaina leirintäalueelta tulee poistua klo 12.00 mennessä.
 • Yhden yön juttu – alueelta tulee poistua aina  yöpymisen jälkeisenä päivänä klo 12.00 mennessä.

Saapuessasi vastaanottoon ota valmiiksi esille ostamasi pääsyliput. Henkilöllisyystodistus tarkistetaan tarvittaessa. Liput vaihdetaan vastaanotossa majoituskorttiin. Leirintäalueen vastaanotossa saat vaihdettua myös Jysäri -pääsylippusi festivaalirannekkeeseen. Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

Saapuessasi leirintäalueelle järjestyksenvalvoja ohjaa ajoneuvosi tai telttasi oikealle paikalle. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Jos seurueellanne on useampia ajoneuvo, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erilliselle maksulliselle parkkialueelle järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti.

Myös mikäli asuntovaunulle pystytetään etuteltta, tulee vetoauto ajaa parkkialueelle järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä pyytää esimerkiksi purkamaan etuteltan, tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi viikonlopun aikan ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueella ajoneuvoilla liikkumista tulee turvallisuussyistä välttää majoittumisen aikana. Mikäli haluat käydä autolla esimerkiksi kaupassa kesken leiriytymisen, tulee siitä mainita saapumisen yhteydessä järjestyksenvalvojalle. Järjestyksenvalvoja ohjaa auton paikalle, jolta on mahdollista poistua kesken leiriytymisen.

 • Sähkötön telttapaikka omalle teltalle 28€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Telttamajoituksessa on otettava huomioon turvavälit naapureihin.

Telttapaikalla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella majoittuvalla henkilöllä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätietoa kohdassa ”Leirintäalue Info”.

 • SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 72 €

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen, tai sen läheisyyteen. Autopaikka leirintäalueella on tarkoitettu majoittumiseen sekä tavaroiden säilytykseen.

Mikäli yövyt autossa, muistathan pitää huolta turvallisuudesta varmistamalla hyvän ilman kierron. Huomioithan, että autopaikka-lippu on tarkoitettu vain yhdelle ajoneuvolle. Mikäli haluat pystyttää auton viereen teltan, tulee sinun ostaa lisäksi telttapaikka.

Jysärissä on käytössä myös päiväparkki, jonne auton voi viedä, mikäli sille ei ole tarvetta leirintäalueella. Lisätietoa pysäköinnistä ja sen hinnoista löydät täältä. 

Leirintäalueella ajoneuvoilla liikkumista tulee turvallisuussyistä välttää majoittumisen aikana. Mikäli haluat käydä autolla esimerkiksi kaupassa kesken leiriytymisen, tulee siitä mainita saapumisen yhteydessä järjestyksenvalvojalle. Järjestyksenvalvoja ohjaa auton paikalle, jolta on mahdollista poistua kesken leiriytymisen.

Autopaikka-lipulla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella majoittuvalla henkilöllä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätietoa kohdassa ”Leirintäalue Info”.

 • Karavaanipaikka sähkötön 92€
 • Karavaanipaikka sähköllinen 143€ Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon  jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Karavaanilippu on tarkoitettu karavaaniautolle, asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:

1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto (järjestyksenvalvojaa osoittaa vetoautolle paikan, johon auto on ohjeiden mukaan ajettava)
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. Osa leirintäalueesta on nykykään asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla, jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

Sähköllisillä paikoilla sähköautojen lataaminen on kielletty. Leirintäalueen kyljestä, päiväparkin vierestä luota latauspisteitä sähköautoille. Tarvittaessa lisätietoa ja -ohjeita saa leirintäalueen henkilökunnalta ja järjestyksenvalvojilta.

Karavaanilipulla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella majoittuvalla henkilöllä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätietoa kohdassa ”Leirintäalue Info”.

 • Matkaajalippu sähkötön 112€
 • Matkaajalippu sähköllinen 205€ Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. Osa leirintäalueesta on nykykään asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. 

Matkaajalipulla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella majoittuvalla henkilöllä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätietoa kohdassa ”Leirintäalue Info”.

 • Saunallisen ajoneuvon lippu 215€ Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Saunallisen ajoneuvon lipulla voi tuoda leirintäalueelle ajoneuvon, joka sisältää saunan. Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. Osa leirintäalueesta on nykykään asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu.  Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.  Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

Saunallisen ajoneuvon lipulla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella majoittuvalla henkilöllä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätietoa kohdassa ”Leirintäalue Info”.

Jysäri-teltta 375€

Jysäri-teltat ovat puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.
 • Jysäri-teltta retkisänky 25€/kpl 
Jysäri-teltta sisältää:
 • lukon
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl
Telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka festivaalin pysäköintialueelta.
 ja se tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa (tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista). Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.
Huomioithan, että jokaisella majoittuvalla henkilöllä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätietoa kohdassa ”Leirintäalue Info”.

UUTUUS!
 • Premium Jysäri-teltta 580€
Glamping on nyt myös Jysärissä! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi Premium Jysäri-teltta. Pääset nautiskelemaan valmiiksi pystytetystä, helposta ja näyttävästä majoituksesta.
Premium Jysäri-teltta sisältää:
 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa
 • Sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Sähkön teltassa, puhelimen latausta varten
 • Koodilla varustetun lukon
 • Pyykkinarun ja festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta
Halutessasi voit majoittua Premium Jysäri-teltassa, myös useamman hengen voimin. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.
 • Lisähenkilö Premium Jysäri-telttaan 140€
Jysäri-teltta -lipulla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su ja se tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Huomioithan, että jokaisella majoittuvalla henkilöllä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Lisätietoa kohdassa ”Leirintäalue Info”.

Silent Himos -alue mahdollistaa rauhalliset yöunet leirintäalueella. Ostaessasi majoituspaikan Silent Himos -alueelta voit varmistua että naapurisi osaavat myös rauhoittua. Kaikki hiljaisen lipun ostaneet sitoutuvat noudattamaan hiljaisuutta päivittäin klo. 24.00-07.00. Hiljaisuutta valvotaan tehostetusti. Pyydämme asiakkaita huomioimaan, että pyrimme järjestämään mahdollisimman hiljaisen alueen, mutta festivaaliolosuhteissa emme voi taata täyttä hiljaisuutta.

 • Sähkötön telttapaikka omalle teltalle HILJAINEN LIPPU 28€
 • Sähköllinen karavaanilippu HILJAINEN LIPPU 143€
 • Sähkötön autopaikka HILJAINEN LIPPU 72€

Silent Himos -alueella lipulla voi majoittua festivaalilipun tyypistä riippuen to-su / pe-su. Huomioithan, että jokaisella majoittuvalla henkilöllä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaaliranneke. Lisätietoa kohdassa ”Leirintäalue Info”.

Riittääkö yhden yön tamppaukset Jysärissä? Haluatko yöpyä vain yhden yön Jysärin leirintäalueella? Kesän 2024 uutuutena tarjoamme asiakkaillemme yhden yön majoittumisen mahdollistavan alueen. Huomioithan että sinulla on kuitenkin oltava majoittumisen ajalle voimassa oleva festivaaliranneke. Eli:

 • Torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
 • Perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo. 12.00 – la klo. 12.00
 • Lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo. 12.00 – su klo. 12.00

Yhden yön juttu -alueelle on myynnissä seuraavia majoituspaikkoja:

 • Yhden yön sähkötön telttapaikka omalle teltalle 14€
 • Yhden yön sähkötön karavaanipaikka 42€
 • Yhden yön sähkötön autopaikka 33€

Huomioithan lippukaupassa, että valitset oikean yön majoittumislipun! Lisätietoa kohdassa ”Leirintäalue Info”.

Jokaiseen kesäjuhlaan kuuluu sauna ja palju! Leirintä SPA tarjoaa leiriytyjille mahdollisuuden kylpeä ja rentoutua jokaisena festivaalipäivänä. SPA:han mahtuu kerrallaan 6 henkilöä ja sinne voi tehdä omalle kaveriporukalle varauksen ennakkoon paikan päällä. Nykäise vain Saunamajuria hihasta ja homma hoituu!

Leirintä SPA sijaitsee leirintäalueen Hiekkakentällä suihkukonttien yhteydessä. Alueelta löytyy myös Stailauskontti, jossa voi vaihtaa vaatteita ja valmistautua festaripäivään.

PÄÄSYLIPUT

Leirintä SPA:han voi ostaa pääsylipun leirintäalueen vastaanotosta sen aukioloaikojen puitteissa. Muina ajankohtina (aamuisin ja iltaisin) lipun voi ostaa SPA:sta Saunamajureilta.

 • Lipun hinta on 9€ ja se oikeuttaa 30min SPA-vuoroon.

AUKIOLOAJAT

 • TORSTAI klo 13:00 – 00:00
 • PERJANTAI klo 10:00 – 00:00
 • LAUANTAI klo 10:00 – 00:00

Leirintä SPA:ssa tehdään päivittäin huolto klo 16:00 ja klo 19:00, jolloin SPA on kiinni noin puolen tunnin ajan.

OHJEITA SPA:SSA VIERAILUUN

 • Saunaan ja kylpyyn mennään suihkun kautta ja uimapuku päällä
 • Omat pyyhkeet mukaan
 • Leirintä SPA:han on sallittua viedä omia juomia. Jätetään juomat kuitenkin saunan ja paljun ulkopuolelle
 • Leirintä SPA:lla työskentelee Saunamajureita, jotka huolehtivat SPA:n turvallisuudesta ja viihtyvyydestä. Noudatathan Saunamajureiden ohjeita kaikissa tilanteissa. Saunamajureilla on oikeus evätä SPA:han pääsy asiattomasti käyttäytyviltä tai erittäin päihtyneiltä asiakkailta.
 • Lisätietoja saa tarvittaessa leirintäalueen henkilökunnalta ja Saunamajureilta

Hauskoja saunahetkiä!

PALVELUT

Väliaikaiselle leirintäalueelle on rakennettu kaikki tarpeelliset palvelut sujuvan majoituksen takaamiseksi. Pysythän kuulolla, palveluiden lista päivittyy kevään aikana!

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan, ettei suihkuun voi muodostua tungosta, joten odota omaa vuoroasi ulkona. Sähkölaitteiden käyttö on suihkukonteissa kiellettyä turvallisuussyistä.
 • Juomavesipisteet
 • Käsienpesupisteet
 • Stailauskontti– Jysäri-tyylin voit loihtia Stailauskontissa, josta löytyy peilejä, penkkejä sekä pistokkeita sähkölaitteille, esim. föönille ja muille kähertimille. Stailauskontti sijaitsee hiekkakentän suihkukonttien läheisydessä.
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus, on kaikki tulenteko kielletty
 • Kesäkeittiö – loihdi omat leirintäherkkusi kesäkeittiöstä, josta löytyy mm. vedenkeitin, mikro, sähköliesi sekä muut lastat ja vempaimet! Olethan tarkka sähkölaitteiden kanssa ja irrotat piuhat välittömästi käytön jälkeen
 • Sanan Teltan Lettukahvio – Sanan teltan lettukahviolta saa ilmaiset lettukahvit sekä keskustelupalvelua koko festareiden ajan
 • Puhelimen latausmahdollisuus – Leirintäalueella pääsee lataamaan puhelinta pientä maksua vastaan. Lisätiedot tulossa myöhemmin!
 • Leirintä SPA – Jokaiseen kesäjuhlaan kuuluu sauna ja palju! Leirintä SPA tarjoaa leiriytyjille mahdollisuuden kylpeä ja rentoutua jokaisena festivaalipäivänä. SPA:han mahtuu kerrallaan 6 henkilöä ja sinne voi tehdä omalle kaveriporukalle varauksen ennakkoon paikan päällä. Nykäise vain Saunamajuria hihasta ja homma hoituu! SPA-vuoro 9€ / 30min

Vie leirintäalueen kokemuksesi uudelle tasolle osallistumalla Jysärin vauhdikkaaseen ohjelmaan!

PERJANTAI

Klo 12:00 Jysärin Kesähiihdon Mestaruuskilpailu – hiihdä tiesi VIP-korotuksiin yhteisvoimin joukkueesi kanssa leirintäalueen joukkuekilpailussa! Ilmoittaudu mukaan ennakkoon verkkosivuilla alla olevan linkin kautta. Voittajajoukkueelle luvassa himoitut VIP-korotukset koko loppu viikonlopulle! Osallistuminen on maksutonta.

ENNAKKOILMOITTAUTUMINEN

 

 

Mökin sauna lämpimäksi, ysäri hitit soimaan ja oma jengi kasaan! HimosLomilla on Himoksen alueella satoja vaihtoehtoja festarimajoitukseen – perinteisestä mökkimajoituksesta aina suuriin luksushuviloihin tai hotellihuoneisiin.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset tulee tehdä suoraan Himoslomilta: TUTUSTU LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varanneiden tulee oston yhteydessä varata yhtä monta kolmen päivän pääsylippua tapahtumaan, kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä.

Tapahtumassa mukana