Majoitus

HimosLomat, Himos keskusvaraamo
Puhelin 020 711 9200 (Puhelun hinta: Kiinteästä verkosta tai matkapuhelimesta 8,35 snt / puhelu tai soittokerta, 16,69 snt /minuutti, sis. alv 24%)
Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä vain puhelimitse.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset on mahdollista tehdä Himos keskusvaraamosta puhelimitse tai sähköpostilla. Voit halutessasi tutustua etukäteen majoitusvaihtoehtoihin onlinevaraamossa ja kurkata muuta lisätietoa tapahtuman aikaisesta mökkimajoituksesta Himoslomien sivuilta.

HimosLomilta majoituksen varanneet voivat ostaa festariliput helposti Omaloma-palvelun kautta, jolloin festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Festivaaliliput voitte ostaa myös Tiketistä ja Lippupisteestä. Jokaiselle majoitusvaraukselle tulee ilmoittaa yhtä monta 3 päivän festivaalilippua kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja.

Leiriytymiseen liittyvät liput ovat nyt myynnissä Tiketissä. Sähköttömiä paikkoja, telttapaikkoja ja autopaikkoja myydään myös paikan päällä.

Himoksen karavaanialue sijaitsee Länsirinteiden läheisyydessä. Matkaa festivaalialueelle on noin 800m. Huomioithan, että karavaanialueen ikäraja on 18 vuotta, eikä sinne saa tuoda lemmikkejä. Jokaisella karavaanialueelle saapuvalla henkilöllä on oltava kolmen päivän Jysäri -festivaalilippu. Myymme karavaanialueelle paikkoja vain to-su ajalle.

Karavaani- ja leirintäalueet avataan torstaina klo 12:00 alkaen. Vastaanotto sulkeutuu torstaina 21.00 ja perjantaina sekä lauantaina 20.00, saavuthan paikalle ennen sitä.

KARAVAANIPAIKAT

Karavaanilippu on tarkoitettu asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko
1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty.

 • Sähkötön karavaanipaikka 75€
 • Sähköllinen karavaanipaikka 109€ – LOPPUUNMYYTY!

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

MATKAAJAPAIKAT

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat autojen läheisyydessä ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee järjestyksenvalvojille esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.

Huomioithan myös jokaisen kulkuneuvon kohdalla turvavälit seuraavaan ajoneuvoon.

 • Sähkötön matkaajapaikka 95€
 • Sähköllinen matkaajapaikka 169€ LOPPUUNMYYTY

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun.  Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

Leiriytymiseen liittyvät liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

Jysärin leirintäalue on karavaanialueen yhteydessä, länsirinteiden alaosassa. Noudata alueelle tullessasi järjestyksenvalvojien ohjeita. Leirintäalueella on paikkoja teltalle tai teltalle + autolle, sekä sähköttömiä karavaanipaikkoja asuntoautoille ja -vaunuille sekä BOXi Pop-Up -majoituksia.

 • Telttapaikka 10€

Tänä vuonna jokaisen tulee ostaa telttapaikka ennakkoon Tiketin verkkokaupasta tai paikan päältä Jysärin leirintäalueen vastaanotosta. Leirintäalue on tarkoitettu vain Jysärin asiakkaille, ja ilman telttapaikkaa ja voimassa olevaa festivaaliranneketta ei ole pääsyä leirintäalueelle. Telttapaikka on telttakohtainen eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla edelleen voimassa oleva festivaaliranneke.

 • Autopaikka sähkötön 59€

Autopaikka on tarkoitettu telttailijoille, jotka tulevat tapahtumaan henkilöauton kanssa. Teltalle tulee ostaa oma telttapaikkalippu ja autolle oma autopaikkalippu. Autopaikkalipulla auton voi tuoda teltan läheisyyteen leirintäalueelleelle. Autopaikalle voi saapua esimerkiksi henkilöautolla tai pakettiautolla.

Leiriytyjien käytössä on alueen konttisuihkut, festariwc:t sekä nuotiopaikat. Yleisen turvallisuuden vuoksi yleiset saunat eivät ole käytössä kesällä 2022. Leirintäalueella palvelee kuitenkin Saunakylä joka tarjoaa mahdollisuuden kylpemiseen ja saunomiseen.

Leirintäalueella majoittuvilla ja siellä vierailevilla tulee olla voimassa oleva festivaalilippu tai -ranneke.

 • 3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
 • 2 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu pe klo 12 – su klo 12
 • Lauantain päivälipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu la klo 12 – su klo 12
  Torstain tai perjantain päivälipuilla/rannekkeella ei ole pääsyä leirintäalueille.

Huomiothan, että leirintäalueelle ei saa tuoda lemmikkejä. Leirintäalueen ikäraja on 18 vuotta.

 • BOX-majoitus 375€

Leiriytymiseen liittyvät liput ovat nyt myynnissä Tiketissä.

BOXi sisältää:
–  sängyt ja patjat kahdelle hengelle
– pienen jääkaapin sekä mahdollisuuden esimerkiksi puhelimen lataukseen, ylimääräiset laitteet voivat aiheuttaa oikosulun
– yhden autopaikan tapahtuman päiväparkkialueella (seuraa järjestyksenvalvojien ohjeita)
– siivouksen

Ei sisällä:
– festivaalilippuja, jotka tulee ostaa erikseen ja niiden tulee olla koko festariajalle (to-su)
– täkkejä, tyynyjä tai liinavaatteita, jotka on tuotava mukanaan, tai ostettava varauksen yhteydessä erikseen hintaan 23 €.

BOXi- popup majoitusmökit sijaitsevat leirintäalueella, joten käytössä lisäksi kaikki leirintäalueen palvelut kuten festariwc:t, konttisuihkut sekä ystävällinen henkilökunta. BOXi on lukittavissa.

Huom! BOX-majoituksen hinta on sama riippumatta siitä, saapuuko majoittuja torstaina vai perjantaina.

PALVELUT

 • Festari WC:t
 • Suihkukontit. Suihkut ovat auki ympäri vuorokauden, mutta lämpimän veden riittävyys on festivaali olosuhteissa rajallinen, otathan siis myös kaverit huomioon suihkun pituudessa. Suihkutiloja desinfioidaan säännöllisesti festivaalin aikana. Muistathan kuitenkin ettei suihkuun voi muodostua tungosta, odotathan omaa vuoroasi ulkona.
 • Juomavesipiste
 • Käsienpesupisteet sekä desinfiointi mahdollisuus
 • Grillaus- ja nuotiopaikat. Mikäli alueella on voimassa metsäpalovaroitus on kaikki tulenteko kielletty

 

 • Kesäkeittiö. Kesäkeittiössä voit valmistaa ruokaa ja tiskata astiasi. Otathan huomioon myös muut kokkaajat ja siivoat jälkesi!
 • Saunarekan Saunakylä. Legendaarinen saunakylä sisältää useita saunoja, porealtaita, paljuja ja viihdettä. Avoinna ohjelman kera aamusta myöhäiseen iltaan, parhaat ajat varataan etukäteen! Saunakylässä palvelee myös anniskelualue. Saunakylä on avoinna to 12.00-00.00 & pe-la 9.00 – 00.00, hinta yhdeltä asiakkaalta 30€/1,5h. Saunavuoron voi varata paikan päällä tai ennakkoon täältä.
 • Himos Aktion lettukahvila. Ilmaiset lettukahvit leirinnän asiakkaille tarjoaa Himos Aktio. Tule juttelemaan elämästä ja elämää suuremmista asioista. Keskustelupalvelua on tarjolla koko festareiden ajan, torstai-illasta sunnuntaihin. Lettuja paistetaan koko päivän ja jaetaan yölläkin niin pitkään kuin herkkuja riittää.
 • Leirinnän kiska. Kioskissa myynnissä tarvikkeita hammasharjasta, aurinkorasvaan tai limpparista sipsipussiin. Myynnissä myös jäitä karavaanarin juomia viilentämään.

Jysärin leirintä- ja karavaanialueet ovat tilapäisiä, tapahtumakäyttöön suunniteltuja alueita, joten ne eivät ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueilla voi kuulua festivaalista tai sen osa-alueista kuten esimerkiksi ohjelmasta tai turvallisuudesta johtuvaa ääntä. Pyrimme rauhoittamaan alueen kuitenkin yöajalla. Otathan majoittujana huomioon muut alueella olijat etenkin yöaikaan!

Järjestyksenvalvojat auttavat pulmissasi leirintä-alueella.

LEIRINTÄALUEELTA TULEE POISTUA SUNNUNTAINA  KLO.12.00

TURVALLISUUS

Jysärin leirintäalueelle ei voi tuoda:

 • lemmikkejä
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita
 • kertakäyttögrillejä, sähkögrillejä, irrallisia mikroja ym

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on ympäri vuorokauden järjestyksenvalvojia, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikalla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä. Terveysturvallisuus on prioriteettimme tapahtumassa.

Kertakäyttö- ja sähkögrillit ovat kiellettyjä, samoin omien nuotioiden teko. Omia kaasugrillejä saa käyttää ainoastaan merkityillä nuotiopaikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, kaikenlainen tulen teko ja myös omien grillien käyttö alueella on kielletty.

Yleisen turvallisuuden vuoksi rantasaunoilla ei järjestetä avoimia saunavuoroja leirintäalueen asiakkaille. Saunakylän saunat ja paljut palvelevat kaikkia asiakkaita, lisätietoa ”palvelut leirintäalueella” otsikon alta.

SIISTEYS

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys, jaksathan viedä pois roskat jotka olet alueelle myös tuonut! Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot.

Olemme lisänneet tehostettua siivoamista koko tapahtuma-alueella, sekä leirinnässä ja desinfioimme kosketuspintoja säännöllisesti. Huolehdithan sinäkin huolellisesta käsihygieniasta. Käsidesiä ja käsienpesupaikkoja löytyy bajamajojen ja sisääntulon yhteydestä.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääsekään osallistumaan Jysäriin, on karavaani- tai matkaajalipun jälleenmyynti mahdollista vain Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään, ja saamme saapumisohjeet myös uudelle lipunomistajalle.

Tapahtumajärjestäjä pidättää oikeudet mahdollisiin lipunmyyntiä, tapahtumaa sekä leirintäaluetta koskeviin muutoksiin.

Tapahtumassa mukana