Majoitus

JYSÄRIN 2024 LEIRINTÄALUEEN LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ

Jysärin oma leirintäalue tarjoaa taas kesällä 2024 majoitusta moneen makuun. Kerää kaverit mukaan, valitse ajoneuvo tai teltta ja pakkaa retkireppusi festivaaleille. Tänä kesänä voit majoittua leirinnässä mukavasti myös valmiiksi pystytetyssä Jysäri-teltassa.  Jysärin leirintäalueelta löytyy myös hiljainen alue rauhasta nauttiville, sekä Yhden yön juttu -alue yhden yön bailaajille. Kaikki tiedot majoituksesta löytyy tältä sivulta.

Huomioithan, että Jysärin leirintäalueella majoittuaksesi sinulla tulee olla majoituspäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaalilippu. Mikäli haluat majoittua leirintäalueella yhden yön ajan, voit ostaa paikan Yhden illan juttu – alueelta.

Jysärin leirintä- ja karavaanialue on tilapäinen, tapahtumakäyttöön suunniteltu alue, joten se ei ole verrattavissa esimerkiksi SF-Caravan alueisiin. Alueelta löytyy kuitenkin palveluita aina suihkukonteista nuotiopaikkoihin. Leirintäalueen työntekijät vastaavat kysymyksiisi koko festivaalin ajan.

KUKA VOI MAJOITTUA  LEIRINTÄALUEELLA?

Leirintäalue on tarkoitettu vain Jysärin asiakkaille ja kaikilla leirintäalueella majoittuvilla ja siellä vierailevilla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke. Rannekkeen suhteen sinulla on siis kaksi vaihtoehtoa:

 • Jos ostat tavallisen leirintäalue paikan, sinulla tulee olla festivaalin loppuun saakka voimassaoleva festivaaliranneke eli:
  • 3 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu to klo 12 – su klo 12
  • 2 päivän lipulla/rannekkeella leiriytyminen on sallittu pe klo 10 – su klo 12

Kesän 2024 leirintäalueella on Yhden illan juttu -alue, jossa voit majoittua vain yhden yön. Sinulla tulee olla siitä huolimatta voimassa oleva festivaaliranneke majoittumisesi ajaksi eli:

 • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
 • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo. 12.00 – la klo. 12.00
 • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo. 12.00 – su klo. 12.00

Tapahtuman ikäraja on K-18 kuten myös tapahtuman leirintäalue kokonaisuudessaan.

MISSÄ LIPUT OVAT MYYNNISSÄ?

Kaikki Jysärin majoitusliput ovat myynnissä TIKETISSÄ.

SAAPUMINEN LEIRINTÄALUEELLE

Muistathan ottaa mukaan ostamasi pääsyliput sekä henkilöllisyystodistuksen. Lippu vaihdetaan paikan päällä paikkaasi merkitsevään lappuun. Leirintä-alueen portilla saat vaihdettua myös pääsylippusi festivaalirannekkeeseen.

Varauduthan tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudatat varovaisuutta liikenteessä.  

Saapuessasi leirintäalueelle järjestyksenvalvoja ohjaa ajoneuvosi tai telttasi oikealle paikalle. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erilliselle maksulliselle parkkialueelle järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli asuntovaunulle pystytetään etuteltta, tulee vetoauto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat pyytävät tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä esimerkiksi purkamaan etuteltan tai ajamaan auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

HUOM! Et voi muuttaa paikkaasi viikonlopun aikan ilman järjestyksenvalvonnan lupaa. Leirintäalueelta ei myöskään voi poistua ja palata takaisin ajoneuvoilla kesken leiriytymisen turvallisuussyistä. Leirintäalueella on otettava huomioon turvavälit.

LEIRINTÄALUEELTA TULEE POISTUA SUNNUNTAINA  KLO 12.00 mennessä. Olethan kuitenkin ajokunnossa ennen kotiinlähtöä.

MITÄ JOS EN PÄÄSEKKÄÄN PAIKALLE?

Mikäli et pääse paikalle, myythän itsellesi tarpeettoman majoituslipun Tiketin LiputOn -palvelussa, jolloin Tiketti välittää lipun uudelle ostajalle turvallisesti. Tällöin uuden lipunomistajan tiedot päivittyvät järjestelmään ja lippu on turvallista käyttää.

Jysärin leirintäalueen sijainnin näet suoraan kartasta tästä.

Kaikki leirintäalueella majoittuvat henkilöt saapuvat vastaanoton kautta. Vastaanotossa tarkistetaan verkosta ostetut majoitusliput, jotka vaihdetaan paikkaa merkitsevään paikkakorttiin, jonka jälkeen järjestyksenvalvojat ohjaavat saapujat paikoilleen oikeille alueille. Seuratkaa alueelle saapuessanne opasteita ja järjestyksenvalvojien antamia ohjeita, varautukaa tilapäisiin liikennejärjestelyihin ja noudattakaa varovaisuutta liikenteessä.

Leirintäalueen paikkoja ei ole numeroitu, vaan ne jaetaan aluettain ja lipputyypeittäin tulojärjestyksssä. Paikkaa ei saa muuttaa enää alueelle tulon jälkeen. Saavuthan siis kavereidesi kanssa samaan aikaan, mikäli haluatte vierekkäisille paikoille.

Huom! Jokaisella torstaina majoittuvalla tulee olla  tapahtuman loppuun saakka voimassaoleva kolmen päivän festivaalilippu. Kahden päivän lipulla pääsee karavanalueelle vain pe-su. Myös alueella vierailijoilla tulee olla voimassa olevat rannekkeet. Torstain, perjantain tai lauantain päivälipulla voi majoittua ainoastaan Yhden yön juttu -alueella.

Tapahtumalipun saa vaihdettua rannekkeeksi myös leirinnän vastaanotossa samalla kun saavutte leirintäalueelle.

Ranneke laitetaan vasempaan käteen, ranneke kiristyy holkkia vetämällä, mutta ei löysty enää sen jälkeen, joten älä laita sitä liian tiukalle! Rannekkeen päitä ei saa leikata eikä polttaa; jos ne häiritsevät ne voi solmia. Ranneke on henkilökohtainen ja se on pidettävä ranteessa koko tapahtuman ajan.

Kadonnutta tai rikkoutunutta ranneketta ei korvata eikä vaihdeta uuteen.

 • Telttapaikka omalle teltalle to-su 28€

Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan leirintäalueelle ja yöpyä torstaista sunnuntaihin saakka. Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka.

 • Yhden yön telttapaikka omalle teltalle 14€
Telttapaikka-lipulla voi tuoda ja pystyttää oman teltan yhden vuorokauden ajaksi leirintäalueen Yhden yön juttu- alueelle. Leirintäalueelta tulee poistua seuraavana päivänä klo 12 mennessä. Huolehdithan kuitenkin että olet ajokunnossa!
Telttapaikat ovat telttakohtaisia, eli jos samassa teltassa majoittuu kolme ihmistä, tarvitsee ryhmän ostaa silti vain yksi telttapaikka. Jokaisella tulee kuitenkin olla voimassa oleva majoittumispäivän festivaaliranneke.
Huomioithan, että jokaisella majoittuvalla henkilöllä tulee olla majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka voimassa oleva festivaaliranneke. 

 • SÄHKÖTÖN AUTOPAIKKA LEIRINTÄALUEELLA 72 €

Lippu sähköttömälle autopaikalle oikeuttaa tuomaan yhden henkilöauton, pakettiauton tai muun vastaavan kulkuneuvon leirintäalueelle. Lippu on tarkoitettu auton tuomiseen telttapaikan viereen, tai sen läheisyyteen. Autopaikka leirintäalueella on tarkoitettu majoittumiseen sekä tavaroiden säilytykseen.

Autopaikkalippu vaihdetaan paikan päällä autopaikkakorttiin.

Huomioithan, että paikka ei sisällä sähköä.

Jysärissä on käytössä myös päiväparkki, jonne auton voi viedä, mikäli sille ei ole tarvetta leirintäalueella. Lisätietoa pysäköinnistä ja sen hinnoista löydät täältä. 

Autopaikan lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. 

Karavaanilippu on tarkoitettu karavaaniautolle, asuntoautolle tai asuntovaunulle ja vetoautolle. Lippu vaihdetaan karavaanipaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Yhdelle karavaanipaikalle mahtuu maksimissaan joko:

1) karavaaniauto ja kiinteä markiisi tai auton telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m
2) karavaanivaunu sekä vetoauto (vetoauto sijoitetaan vaunun lähettyville eteen tai sivuun sijainnista ja maaston muodosta riippuen. Järjestyksenvalvoja ohjaa asiakkaita vetoauton ja vaunun sijoittelussa.)
tai
3) karavaanivaunu ja kiinteä markiisi tai vaunun telttauraan kiinnitettävissä oleva etuteltta jonka syvyys on maksimissaan 3 m, jolloin vetoauto tulee ajaa erillisille pysäköintialueille.

Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. Osa leirintäalueesta on nykykään asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu.

Huomioithan, että irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta.

 • Karavaanipaikka sähkötön 92€
 • Karavaanipaikka sähköllinen 143€ Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon  jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla karavaanarilla itsellään.

Karavaanipaikan lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. 

Matkaajalippu on tarkoitettu esimerkiksi matkailubusseille, rekasta muunnetuille matkailuajoneuvoille sekä muille vastaaville isokokoisille ajoneuvoille. Lippu vaihdetaan matkaajapaikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Huom! Mikäli aiot pystyttää ajoneuvossa olevan kiinteän markiisin, varaathan omat painot mukaan. Osa leirintäalueesta on nykykään asfaltoitua aluetta. Näiden muutosten vuoksi huomioithan, että paikkasi saattaa sijaita asfaltilla jolloin markiisin kiinnittäminen kiiloilla ei onnistu. 

 • Matkaajalippu sähkötön 112€
 • Matkaajalippu sähköllinen 205€

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon oman/kiinteän lämmityksen, jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

HUOM! Mikäli ajoneuvossa on sauna, tulee sille ostaa saunallisen ajoneuvon lippu.

Matkaajapaikan lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

 • Saunallisen ajoneuvon lippu 215€

Saunallisen ajoneuvon lipulla voi tuoda leirintäalueelle ajoneuvon, joka sisältää saunan. Lippu on voimassa torstaista sunnuntaihin ja se vaihdetaan saunallisen ajoneuvon paikkaa merkitsevään lappuun paikan päällä.

Paikalle mahtuu kiinteästi kulkuneuvossa oleva tai sen telttauraan kiinnitettävä etuteltta tai markiisi, joka syvyys on maksimissaan 3 metriä. Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut vastaavat teltat ovat turvallisuussyistä kiellettyjä.

Paikka on sähköllinen, ja sisältää yhden suko-pistorasian. Sähkö on tarkoitettu vain matkailuajoneuvon jääkaapin ja valaistuksen käyttöön, ylimääräiset ja irralliset laitteet voivat aiheuttaa ylikuormituksen tai oikosulun. Jatkojohdot ja adapterit tulee olla matkaajalla itsellään.

HUOM! Järjestyksenvalvojille tulee esittää saapuessa (ennen leiriytymistä) alkusammutuskalusto.
Saunallisen ajoneuvon lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

Jysäri-teltta 375€

Jysäri-teltat ovat puolijoukkuetelttamaisia, siistejä majoitusratkaisuja isommallekin kaveriporukalle! Teltta on valmiiksi pystytetty, ja se on lukittavissa.
Yhdessä teltassa majoittuu mukavasti sänkyjen kanssa 5 henkeä tai omilla patjoilla 12 henkeä. Sängyt on ostettava erikseen lisätilauksena teltan oston yhteydessä. Sänkyjä ei voi ostaa irrallisena ja yksittäin, jotta tiedämme, mihin telttaan ja kuinka monta sänkyä pystyttää.
 • Jysäri-teltta retkisänky 25€/kpl 
Jysäri-teltta sisältää:
 • lukon
 • pystytyksen ja purun
 • erillismaksusta retkisängyt, 25€/kpl
Telttaan ei kuulu pysäköintitilaa, vaan autolle tulee ostaa erikseen parkkipaikka.
Jysäri-teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa eli tyhjennettynä roskista sekä omista henkilökohtaisista tavaroista. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.
Huom! Teltoissa ei ole lämmitystä, eikä niihin sellaista saa asentaakaan.
Jysäri-teltan lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

UUTUUS!
 • Premium Jysäri-teltta 580€
Glamping on nyt myös Jysärissä! Kokeile luksustelttailua ja varaa seurueellesi Premium Jysäri-teltta. Pääset nautiskelemaan valmiiksi pystytetystä, helposta ja näyttävästä majoituksesta.
Premium Jysäri-teltta sisältää:
 • Kahden hengen majoituksen sisustetussa luksusteltassa. Premium-teltta sisältää sängyt, petivaatteet, lakanat sekä muun kalustuksen.
 • Teltan pohjan pinta-ala 19m² ja keskikorkeus 3m.
 • Teltan pystytyksen ja purun
 • Sähkö pistorasian teltassa puhelimenlatausta mahdollistamaan
 • Koodilla varustetun lukon
 • Pyykkinarun ja festivaalin aikana hyödyllisiä tarvikkeita
 • Parkkipaikan yhdelle autolle leirintäalueelta
Halutessasi voit majoittua Premium Jysäri-teltassa, myös useamman hengen voimin. Majoittujien maximimäärä teltassa on neljä henkilöä.
 • Lisähenkilö Premium Jysäri-telttaan 140€
Teltta tulee luovuttaa sunnuntaina klo 12:00 mennessä siinä kunnossa, kuin se on ollut saapuessa. Teltalle aiheutuneista vahingoista peritään maksu teltan vuokraajalta.

Eikö kunto riitä kolmen päivän Jysäri juhliin? Haluatko yöpyä vain yhden yön Himoksen leirintäalueella? Kesän 2024 uutuutena tarjoamme asiakkaillemme yhden yön majoittumisen mahdollistavan alueen. Huomioithan että sinulla on kuitenkin oltava majoittumisen ajalle voimassa oleva festivaaliranneke. Eli:

 • torstain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu to klo 12.00 – pe klo.12.00
 • perjantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu pe klo. 12.00 – la klo. 12.00
 • lauantain pääsylipulla leiriytyminen on sallittu la klo. 12.00 – su klo. 12.00

Yhden yön juttu -alueelle on myynnissä seuraavia majoituspaikkoja:

 • Yhden yön telttapaikka omalle teltalle 14€
 • Yhden yön sähkötön karavaanipaikka 42€
 • Yhden yön autopaikka 33€

Huomioithan lippukaupassa että valitset oikean yön majoittumislipun!

Silent Himos -alue mahdollistaa rauhalliset yöunet leirintäalueella. Ostaessasi majoituspaikan Silent Himos -alueelta voit varmistua että naapurisi osaavat myös rauhoittua. Kaikki hiljaisen lipun ostaneet sitoutuvat noudattamaan hiljaisuutta klo. 24.00-07.00 päivittäin. Hiljaisuutta valvotaan tehostetusti. Pyydämme asiakkaita huomioimaan, että pyrimme järjestämään mahdollisimman hiljaisen alueen, mutta festivaaliolosuhteissa emme voi taata täyttä hiljaisuutta.

 • Sähkötön telttapaikka omalle teltalle HILJAINEN LIPPU 28€
 • Sähköllinen karavaanilippu HILJAINEN LIPPU 143€
 • Sähkötön autopaikka HILJAINEN LIPPU 72€

Silent Himos lipulla voit majoittua torstaista sunnuntaihin. Huomioithan kuitenkin, että jokaisella leirintäalueella majoittuvalla ja siellä vierailevalla henkilöllä tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka. 

MIKÄ PÄÄSYLIPPU MAJOITTAJALLA TULEE OLLA?

Jokaisella Jysärin leirintäalueella majoittuvalla, sekä siellä vierailevalla tulee olla voimassa oleva festivaaliranneke. Festivaalirannekkeen tulee olla voimassa majoittumispäivästä tapahtuman loppuun saakka.

3 päivän lipulla leiriytyminen on sallittu keskiviikosta klo 12.00 – sunnuntaihin klo 12.00

2 päivän PE-LA lipulla leiriytyminen on sallittu perjantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Lauantain päivälipulla leiriytyminen on sallittu lauantaista klo 10.00 – sunnuntaihin klo 12.00

Torstain tai perjantain päivälipuilla TAI 2 päivän TO-PE lipulla ei ole pääsyä leirintäalueelle.

MITÄ SAAN OTTAA MUKAAN KARAVAANIALUEELLE?

Leirintä- ja karavaanialueille ei voi tuoda:

 • lemmikkejä, vaikka ne olisivat tottuneita karavaanissa matkailijoita
 • alaikäsiä lapsia, Jysärin karavaanialue on myös K18
 • aseita
 • räjähteitä
 • ilotulitteita
 • laserpointereita
 • spraymaaleja
 • huomiovärisiä eli oransseja tai keltaisia järjestyksenvalvojaliiviä muistuttavia vaatteita tai asusteita
 • selfiekeppejä
 • radiopuhelimia
 • dronelennokkeja tai kuvauskoptereita.
 • kertakäyttögrillejä, hiiligrillejä tai metsäpalovaroituksen voimassa ollessa minkäänlaisia grillejä

Pyrimme kaikessa toiminnassamme siihen, että festivaali leirintä- ja karavaanialueineen olisi turvallinen ympäristö asiakkaille ja henkilökunnalle. Alueella on järjestyksenvalvojia, jotka auttavat ongelmissa mutta ovat paikallla myös turvaamassa festivaalin sujumista. Otathan järjestyksenvalvojien ohjeet ja kehotukset vakavasti ja toimit ohjeiden mukaan! Tunnistat järjestyksenvalvojat keltaisesta tai oranssista liivistä.

SAANKO PYSTYTTÄÄ IRTONAISEN ETUTELTAN?

Irralliset etuteltat, perkolat, kaiteet, pop-up-teltat, leirintäteltat, paviljongit tai muut irtonaiset teltat ja rakenteet karavaanikulkuneuvojen välissä on valitettavasti turvallisuussyistä kielletty. Kielto perustuu viranomaisten antamaan lausuntoon tapahtumajärjestäjän vastuista irtonaisten kalusteiden osalta. Järjestyksenvalvonta valvoo irtonaisia katoksia ja kehottaa purkamaan vasten ohjeistusta pystytetyt katokset.

Voit avata asuntovaunussa tai -autossa kiinteästi kiinni olevan katoksen, mikäli turvaväli on riittävä.

MIHIN ASTI SAA BAILATA?

Jysäri kansa jaksaa tampata aamuun saakka, mutta välillä on suositeltavaa myös vähän levähtää. Jysärin leirintäalueella on hiljaisuus klo 02:00-07:00, jolloin pyydämme kaikkia asiakkaitamme hiljentämään volumia. Leirinnässä on kuitenkin aina liikenteestä ja naapuri mökkikylistä johtuvia ääniä, joten juhlatunnelmaan pyydämme varaamaan myös korvatulpat sekä kärsivällisyyttä. Mikäli haluat varmistaa mahdollisimman hyvät unet, ostathan majoituspaikkasi Silent-Himos alueelta!

MITEN JÄTEHUOLTO HOIDETAAN?

Jokaisen festivaaliasiakkaan tulee ottaa huomioon leirintäalueen siisteys. Leirintäalueella on oma kierrätyspiste, johon voit tuoda kaikki jätteet sekä tölkit ja pullot. Huolehditaan yhdessä sekä luonnosta että karavaanialueen viihtyisyydestä, ethän roskaa.

SAANKO SYTYTTÄÄ NUOTION TAI GRILLATA?

Kaikki tulenteko tulee suorittaa vain sille merkityillä paikoilla. Mikäli alueella on metsäpalovaroitus, on kaikenlainen tulenteko, myös omien grillien käyttö, koko alueella on kielletty.

MITÄ MUUTA TULEE MUISTAA?

Jos seurueellanne on useampia ajoneuvoja, esimerkiksi kaksi henkilöautoa, ylimääräiset autot tulee ajaa erillisille parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeistuksen mukaisesti. Myös mikäli karavaanivaunulle pystytetään etuteltta, tulee auto ajaa parkkialueille järjestyksenvalvojien ohjeiden mukaisesti. Mikäli järjestyksenvalvojat tapahtuman turvallisuuteen liittyvistä syistä  esimerkiksi purkamaan etuteltan tai ajamaan joka tapauksessa auton kauemmaksi vaunusta, toimithan heidän ohjeidensa mukaisesti.

Mökin sauna lämpimäksi, ysäri hitit soimaan ja oma jengi kasaan! HimosLomilla on Himoksen alueella satoja vaihtoehtoja festarimajoitukseen – perinteisestä mökkimajoituksesta aina suuriin luksushuviloihin tai hotellihuoneisiin.

Majoitus myydään koko tapahtuman ajalle to-su, lyhyempiä majoitusvaihtoehtoja ei ole myynnissä. Festivaalien majoitusvaraukset tulee tehdä suoraan Himoslomilta: TUTUSTU LISÄÄ TÄÄLTÄ.

Himoksen mökkimajoitukset on tapahtuma-aikaan tarkoitettu festivaalin asiakkaille. HimosLomilta majoituksen varanneiden tulee oston yhteydessä varata yhtä monta kolmen päivän pääsylippua tapahtumaan, kuin mökissä/huoneessa on vuodepaikkoja. Näin ollen festariliput erääntyvät maksettavaksi majoitusvarauksen loppulaskun yhteydessä. Pelkkää majoitusta ei ole myynnissä.

Tapahtumassa mukana