Palvelut ja tilat

Jysärin narikka palvelee festariasiakkaita pääportin vieressä. Narikasta löydät myös löytötavarat.

Narikka ja käynti narikassa kustantavat 4 €.

Sunnuntaina löytötavarat ovat noudettavissa Himos Centeriltä, jonka jälkeen ne toimitetaan Suomen löytötavaratoimistoon.

Jysäri järjestetään Himoksella Himos Parkissa. Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

Alueelta ja sen läheisyydestä löytyy lukuisia ruoka- ja myyntikojuja. Lisäksi festarikansaa palvelevat Terassiravintola Riemu ja Ravintola Tupa.

 

Jysärin infopiste palvelee festariasiakkaita pääportin vieressä! Infopisteeltä löydät myös narikan ja löytötavarapisteen.

Festivaalien aikana löytötavarat toimitetaan pääportin vieressä sijaitsevaan narikkaan. Sunnuntaina löytötavarat ovat noudettavissa Himos Centeriltä. Sunnuntain jälkeen löytötavarat toimitetaan Suomen löytötavaratoimistolle, josta hukkuneita tavaroita voi jälkikäteen kysellä.

Lähin pankkiautomaatti löytyy Jämsän keskustasta. Jysärissä voit maksaa pankkikortilla.

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä.

Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle. Kaikki keräily ja kaupustelu on alueella asiakkailta kielletty. Panttia ei saa takaisin alueelta kerätyistä tölkeistä, tuothan pisteelle siis vain itse ostamiasi tölkkejä.

Virallinen panttipiste sijaitsee festivaalialueella Himos Hotellin edessä. Tölkkejä voi palauttaa myös muille anniskelupisteille.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Kierrätyspisteitä tapahtumaan rakennetaan yhteensä 16 kpl ja näitä sijoitellaan tapahtuma-alueelle, alueen välittömään läheisyyteen sekä leirintä-alueille.

Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte, pahvi, metalli sekä lasi. Tämän lisäksi meillä tulee olemaan pienempiä kierrätysastioita paristoille, keräys- ja, tietosuojapaperille, maaleille ja lakkajätteelle sekä ser-jätteelle. Ruokajäteöljyn keräämme paistinrasva-astioihin tapahtuman aikana.

Pidetäänhän Jysäri yhdessä siistinä! Lisätietoa Jysärin vastuullisuudesta löydät täältä.

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana tapahtuman virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Materiaalia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’ssa, nettisivuilla www.jysäri.fi sekä Hitmixin kanavissa. Myös media kuvaa festivaaleilla. Ilmoitathan suoraan kuvaajalle, mikäli et halua tulla kuvatuksi.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä ilman hyväksyttyä media-akkreditointia. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat sallittuja tapahtuma-alueella. Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat leirintä- ja mökkialueilla sallittuja.

Jysäri festivaalin viralliset hashtagit ovat #jysäri ja #jysärihimos2024

Jysärin alueelta löytyy latausasemia, joilta voit vuokrata matkalaturin eli powerbankin.

Aloita lataamalla sovellus osoitteesta www.lectogo.com/app.

1. Etsi asema ja skannaa aseman QR-koodi.
2. Ota powerbank ja lataa puhelimesi.
3. Lataus valmis? Palauta powerbank latausasemaan

Hinta: 5€ / tunti

Jos virtapankkia ei palauteta, sinulta veloitetaan 50€.

Ongelmatilanteissa ota yhteyttä osoitteeseen support@lectogo.com 

Himoksen tapahtuma-alueella Jysärin asiakkaita palvelevat Suomen vihreimmät vesi-WC:t. Pääset hyödyntämään tänäkin vuonna WC-tiloja hankkimalla itsellesi WC-rannekkeen!

Suosittelemme asiakkaita ostamaan WC-rannekkeen  jo ennakkoon Tiketistä, jolloin vältyt ruuhkalta tapahtuma-alueen asiakaspalvelupisteillä. WC-rannekkeita myydään myös tapahtuma-alueella WC-tilojen edustalla ja asiakaspalvelupisteissä.

Alueelta löytyy myös runsaasti tavallisia veloituksettomia festarivessoja, mutta mikäli kaipaat mukavuutta, tarjoilee WC-ranneke luksusta festivaalipäivääsi.

HINNASTO

  • WC-ranneke torstai 6€
  • WC-ranneke perjantai 6€
  • WC-ranneke lauantai 6€
  • WC-ranneke 2pv 12€
  • WC-ranneke 3 pv 18€

Turvallisesti kotiin!

Himos Centerillä pääsee sunnuntaina puhaltamaan 5 € hintaan. Puhallutuksesta vastaa Himoslomat.

Sunnuntaina klo 8.00 alkaen (puhallutus Himos Centerin ulkopuolella)

Tapahtumassa mukana