Palvelut ja tilat

TAPAHTUMA-ALUE

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

Alueelta ja sen läheisyydestä löytyy lukuisia ruoka- ja myyntikojuja. Lisäksi festarikansaa palvelevat Terassiravintola Riemu ja Ravintola Tupa.

2023 aluekartta julkaistaan mahdollisimman pian!

Festivaalien aikana löytötavarat ovat pääportin viereisessä narikassa. Sunnuntaina löytötavarat ovat noudettavissa Himos Centeriltä.

Jysärin infopiste palvelee festariasiakkaita pääportin vieressä! Infopisteeltä löydät myös narikan ja löytötavarapisteen.

Lähin pankkiautomaatti löytyy Jämsän keskustasta.

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme parantaneet kierrätystoimintaamme. Tapahtumaan on lisätty kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtuma-alueella kierrätetään energia- ja biojäte. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’ssa sekä sivulla www.jysäri.fi. Myös media kuvaa festivaaleilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä, leirintä- ja mökkialueilla sallittuja. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat tapahtuma-alueella sallittuja.

Jysäri festivaalin viralliset hashtagit ovat #jysäri ja #jysärihimos2022

Himos Parkin vesiWC-tilat ovat maksullisia. Vesiwc-tiloihin on pääsy WC-rannekkeella. Voit ostaa itsellesi paikan posliinille koko viikonlopun ajaksi tai yksittäisiksi tapahtumapäiviksi. Tapahtuma-alueelta löytyy luonnollisesti myös maksuton vaihtoehto tavalliseen festari WC tyyliin.

Nappaa vesiWC-rannekkeeseen oikeuttava lippu Tiketistä. Liput tulevat myyntiin lähempänä tapahtumaa.

  • WC-ranneke 3 päivää ennakkoon 15 €, paikan päällä 17€
  • WC-ranneke yksi päivä ennakkoon 5 €, paikan päällä 6€

Tapahtuma-alueelta rannekkeen voit ostaa WC:n edustalta tai infopisteestä. Mutta ruuhkan välttämiseksi suosittelemme rannekkeen ostamista ennakkoon.

Jysärissä on tarjolla monipuolisia makuelämyksiä, kokemuksia sekä energiaa aina yön pikkutunneille asti. Nälkään tai herkutteluhetkeen löytyy monenlaista valikoimaa, niin kotimaista kuin ulkomaisiakin makuja. Päivitämme ruokatarjonnasta tarkemmin lähempänä tapahtumaa!

 

Puhallutus koko festivaalin ajan Himos Centerin vastaanotossa Himos Centerin aukioloaikojen mukaan. Puhallutus sunnuntaina klo 8.00 alkaen Himos Centerin edustalla. Turvallista kotimatkaa!

Puhallutuksen hinta on 5 euroa.

Tapahtumassa mukana