Palvelut ja tilat

TAPAHTUMA-ALUE

Koko tapahtuma-alue on anniskelualuetta. Omien alkoholijuomien tuonti alueelle on kielletty.

Alueelta ja sen läheisyydestä löytyy myös lukuisia ruoka- ja myyntikojuja sekä festarikansaa palvelevat Terassiravintola Riemu ja Ravintola Tupa.

Himos Park on kauttaaltaan asfaltoitu ja helppokulkuinen alue. Pyörätuolilla pääsee myös Terassiravintola Riemun pohjakerrokseen sekä ensimmäiseen kerrokseen. Päälavalla on omat pyörätuolikorokkeet vain pyörätuoliasiakkaiden käyttöön. Uusitulle VIP-alueelle esteetön pääsy on kaikkialle yläkertaa lukuun ottamatta. 

 

Invapysäköintipaikat sijaitsevat tapahtuma-alueen lähellä, Himos Areenan vieressä sijaitsevalla pysäköintikentällä. Tapahtuma-alueella on kaksi inva-wc:tä: toinen terassiravintola Riemun alakerrassa, toinen Himos Hotellissa. Molempien oven avaa henkilökunta. Wc:t on merkitty myös tapahtuman karttaan. Tapahtuma-alueella on levähdyspaikkoja kulkuväylien varrella.  

 

Pyörätuolilippu on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle. Muut asiakkaat, joilla on jokin rajoite, esimerkiksi kehitys- tai näkövamma, ostavat tavallisen lipun. Avustaja pääsee tapahtumaan ilmaiseksi lipun ostaneen avustettavan kanssa. Avustajakäytäntö koskee kaikkia, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimimiseen tai asioimiseen. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman rannekkeenvaihtopisteelle tai pääportin vieressä sijaitsevalle info-pisteelle, joissa asia käsitellään. Avustajakortin, vammaiskortin tai näkövammaiskortin mukaan ottaminen nopeuttaa sisäänpääsyä. 

Esteettömyys ja saavutettavuusasioissa voi ottaa yhteyttä sähköpostilla tapahtumat@nelonenmedia.fi .  Tapahtuman selkokielinen info löytyy täältä 

Festivaalien aikana löytötavarat ovat pääportin viereisessä narikassa. Sunnuntaina löytötavarat ovat noudettavissa Himos Centeriltä.

Jysärin infopiste palvelee festariasiakkaita pääportin vieressä! Infopisteeltä löydät myös narikan ja löytötavarapisteen.

Lähin pankkiautomaatti löytyy Jämsän keskustasta.

Festivaalilla on käytössä tölkkipantti 1€

Pantti maksetaan jokaisesta anniskelupisteestä ostetusta tölkistä. Ensimmäisen juoman ostaessasi maksat kassalle tölkkipantin 1€, jonka saat takaisin palauttaessasi tölkin. Näin säästämme yhdessä luontoa ja huolehdimme kierrätyksestä!

Pantin saat takaisin erillisestä palautuspisteistä tai baaritiskiltä. Ruokakojut eivät ota vastaan tyhjiä tölkkejä. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö. Tölkkejä ei saa viedä tapahtuma-alueen ulkopuolelle, eikä niitä saa tuoda alueen ulkopuolelta alueen sisälle.

Haluamme olla vastuullinen tapahtumanjärjestäjä, ja tämän myötä olemme uudistaneet myös kierrätystoimintaamme. Tapahtumassa on uusitut kierrätyspisteet sekä selkeät kyltitykset, jotka ohjaavat oikeanlaiseen kierrättämiseen. Tapahtumassa kierrätetään energia-, lasi-, metalli-, bio- ja pahvi/kartonkijätteet. Näiden lisäksi kasvomaskeille löytyy omat roska-astiat. Kaikkien kierrätyspisteiden yhteydessä on käsien desinfiointimahdollisuus.

Pidetään tapahtuma yhdessä siistinä!

Festivaalialueella sekä sen ympäristössä liikkuu tapahtuman aikana virallisia valokuvaajia ja videokuvaajia. Kuvia käytetään markkinoinnissa, somekanavissa, aftermovie’ssa sekä sivulla www.jysäri.fi. Myös media kuvaa festivaaleilla.

Omat järjestelmäkamerat ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä, leirintä- ja mökkialueilla sallittuja. Omalla puhelimella kuvaaminen sekä niin sanotut ”pokkarikamerat” ovat tapahtuma-alueella sallittuja.

Jysäri festivaalin viralliset hashtagit ovat #jysäri ja #jysärihimos2022

Himos Parkin vesiWC-tilat ovat maksullisia. Vesiwc-tiloihin on pääsy WC-rannekkeella. Voit ostaa itsellesi paikan posliinille koko viikonlopun ajaksi tai yksittäisiksi tapahtumapäiviksi. Tapahtuma-alueelta löytyy luonnollisesti myös maksuton vaihtoehto tavalliseen festari WC tyyliin.

Nappaa vesiWC-rannekkeeseen oikeuttava lippu Tiketistä.

  • WC-ranneke 3 päivää 15 €
  • WC-ranneke yksi päivä 5 €

Tapahtuma-alueelta rannekkeen voit ostaa WC:n edustalta tai infopisteestä. Mutta ruuhkan välttämiseksi suosittelemme rannekkeen ostamista ennakkoon.

Tapahtumassa mukana