Saapuminen

Jysäri järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
GPS: 61.8831, 2529027

JUNALLA

Juna on huoleton ja turvallinen tapa matkustaa festarialueelle, ja junassa juhlatunnelmaan pääsee jo matkalla. Festarialueen ja Jämsän juna-aseman välillä palvelee paikallisliikenne, festivaalibussin aikataulut löydät alta.

VR Matkahaku

BUSSILLA

Korsisaaren kuljetuksella pääset virallisella festaribussilla suoraan festarialueelle Helsingistä tai Tampereelta. Puuttuuko vielä festariliputkin? Ei haittaa, koska nyt voit ostaa molemmat liput kerralla. Kun ostat festariliput ja kuljetukset yhdellä ostolla, saat festarilipuista -10%. Katso lisätietoa Korsisaaren Jysäri busseista täältä.

PYSÄKÖINTI

Jos saavut festareille autolla, on tapahtuma-alueen lähettyville järjestetty mahdollisuus päiväparkkiin. Päiväparkki oikeuttaa parkkeeraukseen aina edellisestä päivästä seuraavan päivän klo. 12.00 asti. Voit myös ostaa parkin koko viikonlopun ajalle. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua. Parkkeeraukseen oikeuttavat liput tulevat ennakkomyyntiin lähempänä tapahtumaa.

  • Päiväparkki (1 päivä) 6€
  • Päiväparkki (3 päivää) 18€

TAKSI

Jysärin uusi taksitolppa sijaitsee Patajoentien varressa, Himoksen liikenneympyrästä katsottuna pohjoiseen suuntaan, noin Alppihimos-mökkien kohdalla. Taksitolppa on kaikkien taksien lähtöpiste, eli taksia ei voi tilata pääportille, Himos Centerille, Himos Hotellille tai Pizzeria Monon edustalle/alle. Himokselle tultaessa taksit kuljettavat asiakkaat taksitolpalle, taksilla ei pääse pääportille, Himos Centerille, Himos Hotellille tai Pizzeria Monon edustalle/alle. Taksin voi tilata toki omalle majoitusmökille, taksilla voi myös saapua omalle mökille.

Monon alapuolella sijainnut vanha taksitolppa on tänä vuonna vain inva-taksien käytössä. Paikka toimii invataksien nouto- ja jättöpaikkana koskien pyörätuolilla kulkevia ja muuten liikuntarajoitteisia asiakkaita.

Jysärin virallinen taksikumppani on Valopilkku. Suosithan siis taksiajeluillasi Valopilkku-takseja. Lisätietoja taksipalveluista tästä.

FESTARIBUSSI

Himoksella palvelee mökkikylien välissä kiertävä Jyväskylän Liikenteen linja-auto. Rannekkeella voit ajella busseilla vapaasti niiden aikataulujen mukaisesti tai voit ostaa kertalipun, joka on oikeutettu yhteen yhdensuuntaiseen matkaan. Festaribussirannekkeen voit ostaa Tiketistä.

Aikataulut:

 

 

Himoksen liittymässä (VT9 – Säyrylänsalmentie) on eritasoliittymän tietyömaa. Tämän vuoksi suosittelemme asiakkaita noudattamaan seuraavia ohjeita ja nopeusrajoituksia tapahtumaan saapuessa. Helpoiten Himokselle löydät seuraamalla keltaisia HIMOS-opasteita, jotka ohjaavat kiertoreittejä perille.

Huomioithan, että pyrimme rauhoittamaan liikennettä Himoksen alueella sulkemalla Säyrylänsalmentien, Säyryläntien, Länsi-Himoksen ja Patajoentien yleiseltä autoilulta 7.7. klo 12:00 – 10.7. klo 18:00 väliseksi ajaksi. Tänä aikana alueella liikkuvat pääasiassa festivaalivieraat, alueen asukkaat sekä mökkiläiset. Olethan yhteydessä tapahtumat@nelonenmedia.fi, mikäli tarvitset lisätietoja aiheesta.

SAAPUMINEN VT9 – JYVÄSKYLÄN SUUNNASTA 
Säyrylänsalmen sillan kautta uuden tieosuuden muodostamaa kiertotietä pitkin. Tapahtuman liikenteenohjaus ohjaa sillalta asiakkaat eteenpäin mökeille, leirintään ja päiväparkkiin.

SAAPUMINEN VT9 – TAMPEREEN SUUNNASTA 
Saapuminen Säyryläntietä Himokselle, jossa tapahtuman liikenteenohjaus ohjaa asiakkaat eteenpäin mökeille, leirintään ja päiväparkkiin. Säyryläntielle päästään Jämsän liittymän kohdalta, seuraathan HIMOS -ajo-opasteita!

Jos saavut festareille autolla, on tapahtuma-alueen lähettyville järjestetty mahdollisuus päiväparkkiin. Päiväparkki oikeuttaa parkkeeraukseen aina edellisestä päivästä seuraavan päivän klo. 12.00 asti. Voit myös ostaa parkin koko viikonlopun ajalle. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua. Parkkeeraukseen oikeuttavat liput ennakkoon myynnissä Tiketissä ja paikan päällä.

Päiväparkki sijaitsee Länsi-Himoksentien varressa, leirintäaluetta vastapäätä.

  • Päiväparkki yksi päivä 6 €
  • Päiväparkki kolme päivää 18 €

Jysärin uusi taksitolppa sijaitsee Patajoentien varressa, Himoksen liikenneympyrästä katsottuna pohjoiseen suuntaan, noin Alppihimos-mökkien kohdalla. Taksitolppa on kaikkien taksien lähtöpiste, eli taksia ei voi tilata pääportille, Himos Centerille, Himos Hotellille tai Pizzeria Monon edustalle/alle. Himokselle tultaessa taksit kuljettavat asiakkaat taksitolpalle, taksilla ei pääse pääportille, Himos Centerille, Himos Hotellille tai Pizzeria Monon edustalle/alle. Taksin voi tilata toki omalle majoitusmökille, taksilla voi myös saapua omalle mökille.

Monon alapuolella sijainnut vanha taksitolppa on tänä vuonna vain inva-taksien käytössä. Paikka toimii invataksien nouto- ja jättöpaikkana koskien pyörätuolilla kulkevia ja muuten liikuntarajoitteisia asiakkaita.

Jysärin virallinen taksikumppani on Valopilkku. Suosithan siis taksiajeluillasi Valopilkku-takseja. Lisätietoja taksipalveluista tästä.

Tapahtumassa mukana