Saapuminen

Jysäri järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
GPS: 61.8831, 2529027

JUNALLA

Juna on huoleton ja turvallinen tapa matkustaa festarialueelle, ja junassa juhlatunnelmaan pääsee jo matkalla. Festarialueen ja Jämsän juna-aseman välillä palvelee paikallisliikenne, festivaalibussin aikataulut löydät alta.

VR Matkahaku

BUSSILLA

Korsisaaren kuljetuksella pääset virallisella festaribussilla suoraan festarialueelle Helsingistä tai Tampereelta. Puuttuuko vielä festariliputkin? Ei haittaa, koska nyt voit ostaa molemmat liput kerralla. Kun ostat festariliput ja kuljetukset yhdellä ostolla, saat festarilipuista -10%. Katso lisätietoa Korsisaaren Jysäri busseista täältä.

PYSÄKÖINTI

Jos saavut festareille autolla, on tapahtuma-alueen lähettyville järjestetty mahdollisuus päiväparkkiin. Päiväparkki oikeuttaa parkkeeraukseen aina edellisestä päivästä seuraavan päivän klo. 12.00 asti. Voit myös ostaa parkin koko viikonlopun ajalle. Päiväparkkialueelle pysäköidyssä autossa ei saa majoittua. Parkkeeraukseen oikeuttavat liput tulevat ennakkomyyntiin lähempänä tapahtumaa.

  • Päiväparkki (1 päivä) 6€
  • Päiväparkki (3 päivää) 18€

TAKSI

Jysärin uusi taksitolppa sijaitsee Patajoentien varressa, Himoksen liikenneympyrästä katsottuna pohjoiseen suuntaan, noin Alppihimos-mökkien kohdalla. Taksitolppa on kaikkien taksien lähtöpiste, eli taksia ei voi tilata pääportille, Himos Centerille, Himos Hotellille tai Pizzeria Monon edustalle/alle. Himokselle tultaessa taksit kuljettavat asiakkaat taksitolpalle, taksilla ei pääse pääportille, Himos Centerille, Himos Hotellille tai Pizzeria Monon edustalle/alle. Taksin voi tilata toki omalle majoitusmökille, taksilla voi myös saapua omalle mökille.

Monon alapuolella sijainnut vanha taksitolppa on tänä vuonna vain inva-taksien käytössä. Paikka toimii invataksien nouto- ja jättöpaikkana koskien pyörätuolilla kulkevia ja muuten liikuntarajoitteisia asiakkaita.

Jysärin virallinen taksikumppani on Valopilkku. Suosithan siis taksiajeluillasi Valopilkku-takseja. Lisätietoja taksipalveluista tästä.

FESTARIBUSSI

Himoksella palvelee mökkikylien välissä kiertävä linja-auto. Rannekkeella voit ajella busseilla vapaasti niiden aikataulujen mukaisesti tai voit ostaa kertalipun, joka on oikeutettu yhteen yhdensuuntaiseen matkaan. Festaribussirannekkeen voit ostaa Tiketistä.

Aikataulut:

 

 

Tapahtumassa mukana