Saapuminen

Jysäri järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
GPS: 61.8831, 2529027

JUNA

Juna on huoleton ja turvallinen tapa matkustaa festarialueelle, ja junassa juhlatunnelmaan pääsee jo matkalla. Festarialueen ja Jämsän juna-aseman välillä palvelee paikallisliikenne, festivaalibussin aikataulut löydät alta lähempänä tapahtumaa.

VR Matkahaku

TAKSI

Jysärin virallinen taksikumppani on Valopilkku. Lisätietoja taksipalveluista tästä. Taksitolppien paikat julkaistaan lähempänä tapahtumaa.

AUTO

Voit saapua Jysäriin myös autolla. Suosithan kimppakyytejä! Saapuessasi autolla Jysäriin, seuraa liikenteenohjaajien ohjeita. Mökkimajoittujat ohjataan Himos Centerin kautta mökeilleen. Leirintä- tai karavaanialueelle saapuvat ohjataan vastaanottoon, jossa liput vaihdetaan paikkaan oikeuttavaan lappuun, sekä annetaan ohjeet oikealle alueelle ajamiseen. Päivän ajaksi festivaalille saapuvat ohjataan päiväparkkiin. Lisätietoa päiväparkista löydät kohdasta Pysäköinti.

FESTARIBUSSI

Himoksella palvelevat mökkikylien, leirinnän, tapahtuma-alueen sekä Jämsän välillä kiertävät Jyväskylän Liikenteen linja-autot. Rannekkeella voit ajella busseilla vapaasti niiden aikataulujen mukaisesti tai voit ostaa kertalipun, joka on oikeutettu yhteen yhdensuuntaiseen matkaan.

Aikataulut ja reitit julkaistaan kevään aikana. Bussirannekkeet tulevat myyntiin ennakkoon nettisivuillemme ja kertaliput voi ostaa suoraan bussista.

SUORA BUSSIKULJETUS HELSINGISTÄ, HÄMEENLINNASTA JA TAMPEREELTA HIMOKSELLE

Korsisaari järjestää bussikuljetuksia muilta paikkakunnilta suoraan Himokselle. Kuljetukset saapuvat festivaalialueelle hyvissä ajoin ennen ensimmäistä esiintyjää ja paluumatkalle lähdetään 30 minuuttia viimeisen esiintyjän jälkeen. Tarkemmat aikataulut julkaistaan kuljetussivulla lähempänä festareita.

Voit ostaa bussiliput Korsisaaren sivuilta.

Mikäli saavut Jysäriin autolla, on pysäköinti mahdollista päiväparkissa. Päiväparkki-lipulla voi pysäköidä auton parkkipaikalle, joka sijaitsee leirintäalueen läheisyydessä. Parkkipaikkalippu vaihdetaan parkkilippuun paikan päällä. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä torstaista sunnuntaihin.

1 päivän parkkilipulla voi pysäköidä aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti.

PÄIVÄPARKKI HINNASTO

  • Päiväparkki 3 päivää 25€
  • Päiväparkki torstai 9€
  • Päiväparkki perjantai 9€
  • Päiväparkki lauantai 9€

Osta päiväparkki-lippusi nyt Tiketistä!

Tapahtumassa mukana