Saapuminen

Jysäri järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä.
Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä
GPS: 61.8831, 2529027

JUNA

Juna on huoleton ja turvallinen tapa matkustaa festarialueelle, ja junassa juhlatunnelmaan pääsee jo matkalla. Festarialueen ja Jämsän juna-aseman välillä palvelee paikallisliikenne, festivaalibussin aikataulut löydät alta lähempänä tapahtumaa.

VR Matkahaku

AUTO

Voit saapua Jysäriin myös autolla. Suosithan kimppakyytejä! Saapuessasi autolla Jysäriin, seuraa liikenteenohjaajien ohjeita. Mökkimajoittujat ohjataan Himos Centerin kautta mökeilleen. Leirintä- tai karavaanialueelle saapuvat ohjataan vastaanottoon, jossa liput vaihdetaan paikkaan oikeuttavaan lappuun, sekä annetaan ohjeet oikealle alueelle ajamiseen. Päivän ajaksi festivaalille saapuvat ohjataan päiväparkkiin. Lisätietoa päiväparkista löydät kohdasta Pysäköinti.

FESTARIBUSSI

Himoksella palvelevat mökkikylien, leirinnän, tapahtuma-alueen sekä Jämsän välillä kiertävät Jyväskylän Liikenteen linja-autot. Rannekkeella voit ajella busseilla vapaasti niiden aikataulujen mukaisesti tai voit ostaa kertalipun, joka on oikeutettu yhteen yhdensuuntaiseen matkaan.

Mikäli saavut festareille autolla, pysäköinti on mahdollista päiväparkissa. Päiväparkki-lipulla voi pysäköidä auton parkkipaikalle, joka sijaitsee leirintäalueen läheisyydessä. Päiväparkkiin on mahdollista saapua päiväparkin vastaanoton ollessa avoinna. Näet vastaanoton aukioloajat alta. Vastaanotossa tarkastetaan ostetut liput sekä myydään parkkilippuja. Suosittelemme ostamaan lipun ennakkoon.

  • Torstai 16:00 – 21:00
  • Perjantai 14:00 21:00
  • Lauantai 14:00 – 21:00

Ostettu parkkipaikkalippu vaihdetaan paikan päällä auton tuulilasiin tulevaan lipukkeeseen. Parkkipaikalla ei voi majoittua tai yöpyä.

3 päivän parkkilipulla voi pysäköidä torstaista sunnuntaihin klo 12:00 asti ja 1 päivän parkkilipulla voi pysäköidä aina seuraavaan päivään klo 12:00 asti. Parkista pääsee pois myös vastaanoton aukioloaikojen ulkopuolella.

PÄIVÄPARKKI HINNASTO – ENNAKKOON

  • Päiväparkki 3 päivää 35€
  • Päiväparkki torstai 14€
  • Päiväparkki perjantai 14€
  • Päiväparkki lauantai 14€

Päiväparkin lippujen hinnat paikan päällä ostettuna 15€ / 1 pv, 40€ / 3pv

Päiväparkin tarkan sijainnin löydät kartasta!

Osta päiväparkki-lippusi nyt Tiketistä!

Tapahtumassa mukana