Liput ja sisäänpääsy

Huom! Varmista lippusi aitous ostamalla liput vain valtuutetuilta jälleenmyyjiltämme,
Lippu.fi ja Tiketti.

 • 3 pv festarilippu ….. 125 €
 • 3 pv VIP -lippu ….. 225 €

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueella ja pääsyn VIP-alueelle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelu- ja ravintolapalvelut. VIP-alueella asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa VIP-host, jonka lisäksi alueella on omat wc-tilat sekä vain VIP-asiakkaille suunnattu oma sideshow-ohjelma. VIP-lippu vaihdetaan VIP-rannekkeeseen ja kaulanauhalliseen VIP-passiin. VIP-lippu sisältää yhden ruuan / päivä.

Mikäli olet ostanut ja säilyttänyt Jysäri lippusi vuodelta 2020, se käy sellaisenaan vuoden 2021 festivaaleille!

Kaikki pääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput passiksi ja rannekkeiksi. Rannekkeet ja passit ovat henkilökohtaisia, eikä niitä saa luovuttaa toiselle henkilölle. Jokaisen tulee vaihtaa oma pääsylippunsa itse festivaalirannekkeeksi.

Liput vaihdetaan rannekkeiksi rannekkeenvaihtopisteillä. Pisteet sijaitsevat Himos Centerin pihalla, leirintäalueella sekä festivaalialueen portin läheisyydessä.

Tarkistathan jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Järjestämme kesän 2021 Jysärin poikkeusjärjestelyin ja rajoitamme yleisökapasiteettia terveysturvallisuuden vuoksi. Lisäksi poikkeusvuoden takia tapahtuman ohjelmistoon on tullut muutoksia. Lavalle on kuitenkin nousemassa hieno kattaus artisteja! Jos festivaali ei kuitenkaan kutsu sinua tänä kesänä, ymmärrämme tämän täysin ja voit siirtää tämän kesän lippusi 2022 lipuksi lippukaupan lipun vaihtolinkin kautta. Mikäli haluat palauttaa lippusi ja saada rahasi takaisin, on se myös mahdollista. Lisätietoa UKK sivultamme. Huomioithan että muutokset Jysärin lippuihin tulee tehdä 20.6.2021 mennessä.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Jysäriin 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

VIP-lippu sisältää sisäänpääsyn festivaalialueella ja pääsyn VIP-alueelle. VIP-alueella asiakkaita palvelevat omat anniskelu- ja ravintolapalvelut. VIP-alueella asiakkaiden viihtyvyydestä vastaa VIP-host, jonka lisäksi alueella on omat wc-tilat.
Ikuista Jysäri-muistot upeilla selfieillä, jotka saat jaettua heti somessa sekä mukaan fyysisen tulosteen! Photobooth-piste VIP-alueen toisessa kerroksessa. VIP-asiakkaita palvelee myös Studio AK:n hiusten freesauspiste.

VIP-lippu vaihdetaan VIP-rannekkeeseen ja kaulanauhalliseen VIP-passiin pääportin vasemmalla puolella sijaitsevassa VIP-palvelupisteessä. VIP-lippu sisältää yhden ruuan / päivä. Kaksikerroksinen VIP-terassi sijaitsee HitMix stagen vieressä.
Ruokailu tarjolla joka päivä klo 17-21.

TORSTAI Menu

Satokauden salaattia & vadelmavinaigrette L,G,V
Tabboulehsalaatti L,V & minttujogurtti L,G
Caesarsalaattia & lämminsavustettua lohta L,G

Levainleipää & hummusta M

Yrttilihapullat BBQ-kastikkeessa L,G
Salvia-voissa paahdettua kesäperunaa &
Kasviksia L,G
Falafel L,G,V

Kahvi ja pieni makea

PERJANTAI Menu

Rucola-vihersalaatti & basilikadressing L,G,V
Sweet chili-nuudelisalaatti L
Kesäinen kana-halloumisalaatti L,G

Levainleipää & pesto-tuorejuustoa L,V

Pulled pork & tummaa timjamikastiketta L,G
Batatas bravas L,G,V
Papu-linssipihvit & punajuurihummus L,G,V

Kahvi ja pieni makea

LAUANTAI Menu

Versosalaatti & viikunabalsamico L,G,V
Maalaispastasalaatti,
Marinoitua fetajuustoa & piklattua punasipulia L
Raikas fenkolicoleslaw L,G,V

Hapanjuuripatonkia & Tapenadea M

Valkosipulilla & yrteillä maustettua broilerin sisäfilettä L,G
Pilahviriisi & ratatouillekasvikset L,G,V
Nyhtökaura nachos L,V

Kahvi ja pieni makea

Tapahtuma on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi passilla, ajokortilla tai kuvallisella henkilökortilla.

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille.

Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla. Myös tapahtumassa voi lipun ostaa paikan päällä tietyillä kulttuuriseteleillä, mikäli tapahtuman lippuja on vielä jäljellä.

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset:

 • ePassi
 • Smartum Saldo -kortit
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla)
 • Ticket Virike / Mind and Body -kortti (Edenred)
 • Edenred/Ticket Duo -kortit
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla)
 • Eazybreak

Lippu.fi:n toimipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisovellukset

 • Smartum Saldo Mobiili
 • Ticket Mind & Body
 • Ticket Duo
 • Edenred
 • Eazybreak
 • ePassi

Yhteydenottolomake

Tapahtumassa mukana