Liput ja sisäänpääsy

Liput vuoden 2024 bileisiin myynnissä nyt Tiketissä ja Lippu.fi! 💃

Ostamalla festivaalilipun sitoudut turvallisemman tilan periaatteisiimme. Periaatteet löydät täältä.

Jysärin kesäliput ovat nyt myynnissä Lippu.fi ja Tiketissä!

 • 3 pv / alkaen 175 € (myös avustaja sekä pyörätuoliliput)
 • 2 pv. pe-la / alkaen 149 € (myös avustaja sekä pyörätuoliliput)
 • 1 pv alkaen 104 € (myös avustaja sekä pyörätuoliliput)
 • 3 pv VIP /alkaen 285 € (myös avustaja sekä pyörätuoliliput) LOPPUUNVARATTU
 • 1 pv VIP / alkaen 149 € (myös avustaja sekä pyörätuoliliput) PERJANTAIN 1 PV VIP LOPPUUNVARATTU

Kaikkiin hintoihin lisätään lippukaupan tilausmaksu. Avustaja- sekä pyörätuoliliput ovat saman hintaisia. Festivaalilippujen hinnat nousevat mitä lähemmäksi Jysäriä mennään, parhaalla hinnalla piletit saat siis nyt!

Mikäli haluat vaihtaa ostamasi lipun esimerkiksi tapahtuman toisen päivän lipuksi tai korottaa ostamaasi lippua toiseen lipputyyppiin, olethan yhteydessä lippukauppaan, josta lipun olet ostanut. Lippujen korottaminen onnistuu myös tapahtuma-aikaan pääportin asiakaspalvelupisteellä. Huomioithan kuitenkin, että korotus onnistuu vain, jos kyseistä lipputyyppiä on vielä myynnissä!

HUOM! Festivaalin lippuja ei saa käyttää kilpailu- tai arvontapalkintoina ilman tapahtumajärjestäjän lupaa

Majoitusliput Jysäriin ovat myynnissä Tiketissä.

Huomioithan, että voidaksesi majoittua festivaalin leirintä- ja karavaanialueilla, tulee sinulla olla voimassa oleva festivaalilippu aina majoittumispäivästä festivaalin loppuun asti. Lisätietoja majoitusvaihtoehdoista täällä.

Majoittuminen leirintä- ja karavaanialueilla sallittu:

 • Torstai klo 12.00 alkaen: 3 päivää, 3 päivää VIP
 • Perjantai klo 10:00 alkaen:
  3 päivää, 3 päivää VIP, 2 päivää, 2 päivää VIP
 • Lauantai klo 10:00 alkaen:
  3 päivää, 3 päivää VIP, 2 päivää, 2 päivää VIP, lauantai, Lauantai VIP

Yhden päivän to / pe / la lipuilla voit majoittua ainoastaan Yhden yön juttu -alueella. 

Kaikki pääsyliput (paperinen tai elektroninen) vaihdetaan rannekkeiksi. VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi.

Lippuja vaihdetaan rannekkeisiin tapahtuman asiakaspalvelupisteillä. Asiakaspalvelupisteiden sijainnit ja tarkemmat aukioloajat näet alta. Voit myös vaihtaa 3 päivän tapahtumarannekkeesi ennakkoon. Katso lisätiedot ennakkorannekkeenvaihdosta alta.

Ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena rannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta ei voi ranneketta noutaa. Huomioittehan, että ranneke ja passi ovat henkilökohtaisa, eikä niitä voi siirtää toiselle asiakkaalle.

Tapahtuman ikäraja on 18 vuotta. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Rannekkeiden päitä ei saa leikata tai polttaa. Emme korvaa rikkoutuneita tai kadonneita rannekkeita. Tarkistathan siis jo rannekkeenvaihtotilanteessa, että ranneke on kunnolla kiinni. Pidätämme oikeuden poistaa rannekkeen toistuvaa häiriötä aiheuttavalta asiakkaalta, emmekä tällöin ole velvollisia korvaamaan asiakkaalle uutta ranneketta.

Tarkistathan myös VIP-passin ja kaulanauhan ja pidät niistä hyvää huolta, sillä emme korvaa myöskään kadonneita VIP-passeja. VIP-asiakkaalla tulee aina olla sekä VIP-ranneke että VIP-passi, vain toisella ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

 • TORSTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja ja torstain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja torstain VIP-lippuja
 • PERJANTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja, perjantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja perjantain VIP-lippuja
 • LAUANTAINA VAIHDETAAN:
  3 päivän lippuja, 2 päivän pe-la lippuja ja lauantain lippuja, 3 päivän VIP-lippuja ja lauantain VIP-lippuja

PÄÄPORTTI / AREENAN INFO
Pisteellä tehdään lipunmyyntiä, rannekkeenvaihtoa sekä palvellaan VIP-asiakkailla. Pääportilta löytyy myös narikka ja löytötavarat.

Torstai 12:00 – 04:00
Perjantai 12:00 – 04:00
Lauantai 12:00 – 04:00

LIPPUKONTTI CENTER
Pisteellä myydään lippuja ja palvellaan check in/akkreditointiluukulla mm. vieraita ja median edustajia.

Torstai 12:00 – 22:00 (myös rannekkeenvaihto)
Perjantai 12:00 – 20:00
Lauantai 12:00 – 20:00

LEIRINNÄN VASTAANOTTO
Pisteellä tarkistetaan leirintäasiakkaiden pääsyliput ja majoitusliput. Leirinnän vastaanoton ollessa suljettuna saat tapahtumarannekkeen myös muilta vastaanottopisteiltä.

Torstai 12:00 – 21:00
Perjantai 11:00 – 19:00
Lauantai 11:00 – 17:00

Voit vaihtaa Jysärin 3 päivän lippusi rannekkeeksi ennakkoon Keljon kauppakeskuksen ennakkorannekkeenvaihtopisteellä. Keljon kauppakeskus sijaitsee Jyväskylässä osoitteessa Kylmälahdentie 6, 40500 Jyväskylä.

Ennakkorannekkeenvaihto, Keljon kauppakeskus

 • ti 2.7. klo 16-18
 • ke 3.7. klo 16-18
 • to 4.7. klo 10-18

Huomioithan, että VIP-lippuja ja muita kuin 3 päivän lippuja vaihdetaan rannekkeisiin vain Himoksella.

Huomioittehan, että ranneke kiinnitetään suoraan asiakkaan käteen, joten sitä ei saa mukaansa irrallisena ennakkorannekkeenvaihtopisteistä, eikä toisen henkilön puolesta voi ranneketta noutaa. Rannekkeenvaihdon yhteydessä asiakkaan ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti eivät kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Tapahtuma on K-18. Varaudu todistamaan henkilöllisyytesi passilla, ajokortilla tai kuvallisella henkilökortilla. Vanhaksi mennyt passi ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

Tapahtuman ikärajaa noudatetaan sekä festivaalialueella, leirintäalueella ja tapahtuman lähiympäristössä. Alaikäiset vieraat menettävät mahdollisen festivaalirannekkeensa ja heidät poistetaan alueelta. Tarvittaessa asiasta otetaan yhteys myös viranomaisiin.

Avustaja pääsee aina maksutta tapahtumaan sellaisen asiakkaan seurassa, joka tarvitsee avustajaa päivittäisiin toimiinsa tai asioimiseen. Mikäli sinulla on avustajakortti, ystäväkortti, vammaiskortti, näkövammaiskortti tai muu vastaava tosite, voit ottaa sen mukaan. Se nopeuttaa sisäänpääsyä ja rannekkeenvaihtoa, mutta ei ole välttämätön, emme sitä vaadi. Avustajan tulee saapua avustettavan kanssa yhtä aikaa tapahtuman lipunmyyntipisteelle, joissa asia käsitellään. Avustaja saa alueelle sisäänpääsyyn oikeuttavan rannekkeen, jota ei tarvitse varata etukäteen. Ranneke on avustajaranneke, ja käy pelkästään avustustyössä ollessa – ilman avustettavaa sillä ei pääse tapahtumaan.

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. VIP-ruokailu ei kuitenkaan sisälly avustajalle, vaan sen voi ostaa erikseen lipunmyyntipisteestä. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias.

Tapahtumaan on myynnissä kahta erilaista sekä asiakkaan että avustajan sisäänpääsyyn oikeuttavaa lippua.

PYÖRÄTUOLILIPPU:

”Pyörätuolilippu” on tarkoitettu vain pyörätuolia käyttävälle asiakkaalle+avustajalle.

ASIAKAS+AVUSTAJA -LIPPU:

”Asiakas+avustaja” -lippu on tarkoitettu kaikille sellaisille asiakkaille, jotka tarvitsevat avustajaa päivittäiseen toimintaansa. Jos tulet tapahtumaan pyörätuolilla, ostathan pyörätuolilipun.

Tapahtumaan voi ostaa lippuja kulttuuriseteleillä ja -sovelluksilla. Niillä voi maksaa vain tavallisia pääsylippuja. Kulttuuriseteleillä ei voi ostaa VIP-lippuja, karavaanilippuja tai muita majoituslippuja. Kulttuurisetelit- ja sovellukset ovat henkilökohtaisia ja niillä voi ostaa lipun vain itselleen, ei muille.

Kulttuurisetelit ja -sovellukset käyvät maksuvälineinä pääsääntöisesti Tiketin ja Lippu.fi:n toimipisteissä ja R-Kioskeilla. Myös tapahtumassa voi lipun ostaa paikan päällä ePassilla, mikäli tapahtuman lippuja on vielä jäljellä.

Tiketin myyntipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisetelit ja -sovellukset:

 • ePassi
 • Smartum Saldo -kortit
 • SmartumPay / Smartum mobiilimaksu
 • Smartumin liikunta ja kulttuuriseteli (ei liikuntaseteli. Ei käy R-kioskeilla)
 • Ticket Virike / Mind and Body -kortti (Edenred)
 • Edenred/Ticket Duo -kortit
 • Tyky+ -setelit (Ei Tyky vain liikuntaan. Ei käy R-kioskeilla)
 • Eazybreak

Lippu.fi:n toimipisteissä käyvät seuraavat kulttuurisovellukset

 • Smartum Saldo Mobiili
 • Ticket Mind & Body
 • Ticket Duo
 • Edenred
 • Eazybreak
 • ePassi

Yhteydenottolomake

 • Hidden

Tapahtumassa mukana