UKK

Jysäri juhlitaan taas Himoksella 8.-10.7.2021. Voit tukea tapahtumaa ja Jysärin tulevaisuutta ostamalla lipun jo nyt. Kiitos jokaiselle lipun ostaneelle ja 2020 lipun säilyttäneelle, olette perhettä ♥

Seuraamme viranomaisten ohjeita aktiivisesti ja suunnittelemme tapahtumaa selvittäen kaikki mahdollisuudet tapahtuman toteutumiseksi. Teemme tiivistä yhteistyötä viranomaisten kanssa ja suunnittelemme toimintojamme viranomaisohjeistusten mukaisesti, tapahtumassa noudatetaan sen hetkisiä viranomaisohjeita.
Tehostamme kesällä 2021 erityisesti alueellista siivousta. Lisäämme tapahtumakentälle käsien desinfiointipisteitä ja pintojen desinfiointia maksimoidaan.
Nelonen Media Live on vastuullinen tapahtumajärjestäjä, ja tärkein prioriteettimme on huolehtia esiintyjien, asiakkaiden ja henkilökunnan hyvinvoinnista ja turvallisuudesta.

Osa pääsylipuistamme on jo myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi. Lisää lipputyyppejä tulee myyntiin kevään aikana.

Mikäli viranomaismääräyksestä tapahtumaa ei järjestettäisi 2021, lippusi kävisi tässä tapauksessa sellaisenaan Jysäriin 2022. Halutessasi voisit myös vaihtaa lipun Nelonen Media Liven lahjakorttiin, ja päättää myöhemmin lipputyypin, johon haluat lahjakortin summan käyttää. Voisit myös halutessasi saada lippurahasi takaisin lippukauppojen palautusjärjestelmien kautta.

Tarkemmat ohjeet lippuohjeista päivitetään nettisivuille, mikäli tapahtumaa ei järjestettäisi 2021.

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla.  Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin.

Jysärin ohjelmaa julkaistaan kevään aikana.

Karavaaniliput tulevat myyntiin keväällä 2021. Muistutamme tästä Jysärin kanavissa lähempänä ajankohtaa, pysy siis kuulolla.

Tapahtumassa mukana