UKK

Jysäri juhlitaan taas Himoksella 8.-10.7.2021. Tapahtuman päiväkohtainen ohjelma on julkaistu ja nähtävissä ohjelmat sivullamme. Myyntiin on pamahtanut myös rajoitetut erät kaikkia lipputyyppejä, nappaa omasi nyt!  

Meillä on tilaa juhlia väljästi, ja pääset nauttimaan Jysärin aidosta festaritunnelmasta täydellä sydämellä vihdoin livenä. Yleisömäärää rajoitetaan tapahtumassa.  Festarin yleisökapasiteettia ei ole vielä lyöty lukkoon, järjestelyjä mitoitetaan terveystilanteen kehittyessä. Mikäli tilanne paranee, voimme vapauttaa lisää lippuja myyntiin.  

Tapahtumassa noudatetaan sen hetkisiä viranomaisohjeita ja tehdään teille juhlijoille turvallinen festivaaliympäristö, jossa voitte nauttia vapaasti. Viime kädessä turvallisuus on kiinni meistä jokaisen omista valinnoista, joten kehotamme kaikkia asiakkaitamme vastuulliseen käytökseen ja muun yleisön huomioimiseen. 

Tapahtuman hygieniaan panostetaan tapahtumassa valtavalla tavalla, kerromme näistä toimista vielä tarkasti lähempänä tapahtumaa. 

Kerromme teille paljon tapahtumainfoa sekä turvallisuustietoa Jysärin nettisivuilla ja kanavissa tapahtuman lähestyessä, pysy siis kanavalla ja saat ajankohtaiset ohjeet turvalliseen festivaalielämykseen!  

Poikkeusvuodesta huolimatta Jysärissä voidaan majoittua myös leirintäalueelle. Voit hankkia itsellesi karvaanipaikan, majoittujapaikan, telttapaikan tai boximajoituksen. Huomioithan, että näin erikoisvuotena kaikki Jysäri-leirinnän majoituslipputyypit tulee ostaa ennakkoon Tiketin verkkokaupasta. Kaikki paikat myynnissä nyt, kurkkaa lisätietoa majoitus sivultamme.  Leirintään ei pääse ilman festivaalilippua ja majoituslippua. Muistathan huolehtia myös leirinnässä niin omasta kuin kaverin turvallisuudesta, turvaväleistä ja hygieniasta!

Himos Areenan ohjelma täydentyy vielä ennen festivaalia. Valitettavasti legendaarisia Areenan tamppausbileitä ei ole tänä vuonna ole luvassa, mutta tiedotamme pian Areenan sisällöstä. Stay tuned!

Keräämme lipunoston yhteydessä ostajan yhteystiedot, jotta pystymme tiedottamaan mahdollisista muutoksista sekä informoimaan asiakkaita turvallisuuteen liittyen mahdollisimman suoraviivaisesti. Haluamme palvella teitä parhaalla mahdollisella tavalla. Asiakastietoja ei käytetä markkinointitarkoituksiin. 

Jos festarikesä ei kutsu sinua tänä vuonna, ja sinulla on lippu hallussa, voit siirtää tämän tai viime kesän lippusi 2022 lipuksi lippukauppasi kautta. Kiitos että säilytät lippusi, niin voimme tavata taas kesällä 2022 Jysärin merkeissä!

Jysärin lipun siirto on nyt auki. Huomaathan, että aiempi lippusi mitätöityy vaihdossa, eikä ole enää voimassa. Jysärin lipun siirto tulee olla tehtyinä 20.6.2021 klo 23.59 mennessä.

Tarkistathan mistä lippukaupasta olet pääsylippusi ostanut ja toimit ohjeiden mukaisesti:

LIPPUPISTE:

  • Mikäli haluat vaihtaa lippusi vuodelle 2022, lähetäthän viestiä otsikolla ”Lippuvaihto Jysäri” osoitteeseen asiakaspalvelu@lippu.fi.
  • Kerro viestissä tilausnumerosi ja yhteystietosi. Mikäli sinulla ei ole tiedossa tilausnumeroa, toimitathan meille kuvan lipustasi.
TIKETTI
  • Vaihda lippusi vuoden 2022 lippuun päivityslomakkeella www.tiketti.fi/paivitalippuja
  • Syötä lipun koodi ja yhteystiedot, valitse vuoden 2022 lippu.
  • Saat uuden lipun pdf:nä sähköpostiisi

Mikäli et halua siirtää lippuasi vuodelle 2022 vaan haluaisit kokonaan palauttaa lippusi, on sekin mahdollista!
Lipunpalautus linkit ovat nyt auki ja saat tapahtumalipusta rahasi takaisin. Jysärin lippujen palautus tulee olla tehtyinä 20.6.2021 klo 23.59 mennessä.
Tarkistathan minkä lippukaupan kautta olet ostanut pääsylippusi ja klikkaat näistä linkeistä lisäohjeita!

Jos olet voittanut liput tapahtumaan, lippusi käy Jysärissä 2021. Mikäli et ole vielä vastaanottanut lippuasi, saat sen sähköpostiin toukokuun 2021 loppuun mennessä.  

Festarin voimassaoleva 2020 lippu käy tapahtumassa 2021 sellaisenaan, eikä vaadi sinulta mitään toimia. Tervetuloa tapahtumaan.

Voimassaolevalla lipulla tarkoitetaan sitä, että jos tekee palautuksen tai siirron vuoden 2022 lipuksi, kyseinen 2020 lippu mitätöityy, eikä se käy tämän jälkeen enää tämän vuoden tapahtumassa.

Mikäli tapahtuma jouduttaisiin viranomaismääräyksestä tänä vuonna perumaan, niin lipun ostaneet voisivat tässä tapauksessa pitää lippunsa ja tulla tapahtumaan ensi vuonna 2022 tai palauttaa lippunsa ja saada rahansa takaisin. 

Majoituskumppanimme HimosLomat myy mökkiin vaadittavat liput omaloma-palvelunsa kautta. Voit ostaa majoittujaliput normaalisti Tiketin tai Lippu.fi kautta Jysärin tapahtumasivulta. Ilmoita tällöin omalomassa ostamasi lippujen tiedot. Suosittelemme mökkivaraajien hoitavan lipputiedot omaloma-palveluun nopeasti! Katso lisää: www.himoslomat.fi/ 

 

Tänä vuonna telttalavassa framille pääsee heti artistien jälkeen toiseksi suosituin ohjelmanumero: syöminen. Festivaalin ruokamaailma muuttaa telttaan tunnelmallisen valaistuksen alle. Täällä voit herkutella niin burgerilla kuin kalalautasella, nauttia hot dogin ja ja lepuuttaa hieman jalkoja istumapaikoilla.

Tapahtumassa mukana