VIP

JUHLI KESÄN KOVIN JYSÄRI VIPPINÄ!

Jysärin vipissä pääset nauttimaan laadukkaista palveluista ysärimusiikin tahdittamana! Himoksen tapahtuma-alueelle kohoaa kaksikerroksinen, katettu VIP-alue, jossa asiakkaita palvelevat omat anniskelu- ja ravintolapalvelut kuten esimerkiksi baaritiskit ja oma catering. VIP-alueella Jysärikansan viihtyvyydestä vastaavat VIP-hostit.

VIP-LIPPUUN SISÄLTYY: 

  • VIP-ranneke ja VIP-passi kaulanauhalla
  • Sujuva sisäänpääsy omaa sisääntulokaistaa pitkin festivaalialueen porteilla
  • VIP-alueen oma anniskelupiste, jossa laajempi tuotevalikoima kuin muualla alueella
  • VIP-vesivessat VIP-alueella sekä oikeus käyttää festivaalialueen muitakin vesivessoja veloituksetta
  • Ilmainen narikka pääporteilla
  • VIP ohjelmaa päivien aikana
  • Yhden VIP-ruokailun päivässä, herkullisesta noutopöydästä

VIP-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi tapahtumapäivänä saapumisen yhteydessä pääporteilla sijaitsevasta VIP-pisteestä. Passi ja ranneke ovat henkilökohtaisia. VIP-asiakkaat pääsevät tapahtuma-alueelle ja VIP-alueelle vain ranneke ja passi yhdistelmällä, joten pidäthän molemmat tallessa koko viikonlopun ajan – pelkällä rannekkeella tai passilla ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

VIP-menu julkaistaan kevään aikana. Luvassa on laadukkaista raaka-aineista valmistettu monipuolinen herkkupöytä, joka sopii monen juhlijan makuun!

JYSÄRIN YKSÄRI VIP

Haluaisitko juhlia ystävien kanssa Jysäriä mukavasti ja viihtyisästi, niin ettei mitään tarvitse itse suunnitella?

Tänä kesänä uutuutena on tarjolla Jysärin yksäri VIP -paketti, joka sisältää kuuden henkilön ikioman loungen, josta on rentoa seurailla päälavan keikkoja, koko festivaalipäivän ajan. Super VIP -paketti sisältää alku kuohuvan, buffet ruokailun sekä illan viiletessä loungeen tarjoillun iltapalan. Yksäri VIP asiakkaat saavat myös kuljetuksen mökiltä festivaalialueelle ja illan viimeisen esiintyjän jälkeen takaisin. Palvelun kruunaa host joka huolehtii päivänne sujuvuudesta ja tarjoiluista.

Jysärin yksäri VIP -paketteja on rajattu määrä ja ne myydään erikseen lisäpalveluna. Myös lisähenkilöt mahdollisia. Kiinnostuitko? Me kerromme mielellämme lisää, laita mailia: tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi

VIP JUOMA- & RUOKALIPUT

Nyt on mahdollista helpottaa kaveriporukkanne päivää ja tilata ennakkoon koko jengille ruoka- sekä juomalippuja. Liput käyvät tapahtuma-alueen kaikissa anniskelupisteissä, sekä ruokakojuissa. Ota yhteyttä mikäli haluat lunastaa nipun helppoutta: tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi

JYSÄRIN VIP LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ!

Osta lippusi nyt Tiketistä tai Lippu.fi!

Huom. VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Tapahtumassa mukana