VIP

JUHLI KESÄN KOVIN JYSÄRI VIPPINÄ!

Jysärin vipissä pääset nauttimaan laadukkaista palveluista ysärimusiikin tahdittamana! Himoksen tapahtuma-alueelle kohoaa kaksikerroksinen, katettu VIP-alue, jossa asiakkaita palvelevat omat anniskelu- ja ravintolapalvelut kuten esimerkiksi baaritiskit ja oma catering. VIP-alueella Jysärikansan viihtyvyydestä vastaavat VIP-hostit.

VIP-LIPPUUN SISÄLTYY: 

  • VIP-ranneke ja VIP-passi kaulanauhalla
  • Sujuva sisäänpääsy omaa sisääntulokaistaa pitkin festivaalialueen porteilla
  • VIP-alueen oma anniskelupiste, jossa laajempi tuotevalikoima kuin muualla alueella
  • VIP-vesivessat VIP-alueella sekä oikeus käyttää festivaalialueen muitakin vesivessoja veloituksetta
  • Ilmainen narikka pääporteilla
  • VIP ohjelmaa päivien aikana
  • VIP-ruokailun kerran päivässä, herkullisesta noutopöydästä

VIP-menu julkaistaan lähempänä tapahtumaa. Luvassa on laadukkaista raaka-aineista valmistettu monipuolinen herkkupöytä, joka sopii monen juhlijan makuun!

VIP-lippu vaihdetaan passiksi ja rannekkeeksi tapahtumapäivänä saapumisen yhteydessä pääporteilla sijaitsevasta VIP-pisteestä. Passi ja ranneke ovat henkilökohtaisia. VIP-asiakkaat pääsevät tapahtuma-alueelle ja VIP-alueelle vain ranneke ja passi yhdistelmällä, joten pidäthän molemmat tallessa koko viikonlopun ajan – pelkällä rannekkeella tai passilla ei pääse tapahtumaan eikä VIP-alueelle.

Nyt on mahdollista helpottaa kaveriporukkanne päivää ja tilata ennakkoon koko jengille ruoka- sekä juomalippuja. Liput käyvät tapahtuma-alueen kaikissa anniskelupisteissä, sekä ruokakojuissa. Ota yhteyttä mikäli haluat lunastaa nipun helppoutta: tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi

Mikäli VIP-asiakas tarvitsee avustajan, pääsee avustaja luonnollisesti asiakkaan mukana myös VIP-alueelle. K-18 –tapahtumassa myös avustajan tulee olla vähintään 18-vuotias

VIP-alueella on esteetön pääsy maantasalla olevalle alueelle, sekä yksikerroksiseen ruokailutelttaan. VIP-alueen kaksikerroksiseen rakennelmaan ei valitettavasti ole esteetöntä kulkua.

Liikuntarajoitteisen apuvälineeksi tarkoitetut retkituolit ovat sallittuja. Varauduthan kuitenkin pyydettäessä todistamaan apuvälineen tarpeesi. Lisäksi pyydämme ottamaan huomioon että väliaikaiset istuimet tulee asettaa paikkoihin, joissa ei ole turvallisuusriskiä ihmismassojen liikkumisen vuoksi.

Jysärin VIP-ohjelma tarjoaa vippiläisille viihdyttäviä hetkiä läpi festariviikonlopun. VIP-ohjelma on veloituksetonta.

KESÄKUKAT KORISTEIKSI Perjantaina ja lauantaina klo 16:00 – 20:00

Jysärin VIP:issä pääset taiteilemaan kesäkukat värikkäiksi festivaaliasusteiksi Vehkannan pisteellä. Onko sun valinta rintamerkki, seppele, pinni vai rannekoru? Tervetuloa taiteilemaan!

HETKINEN SCENT LAB päivittäin porttien aukeamisesta klo 22:00 asti

Hetkinen ja Jysäri tarjoavat VIP-asiakkaille oman tuoksun teon Hetkinen Scent Labissa veloituksetta. Scent Lab sijaitsee Riemun alimmassa kerroksessa ja on auki päivittäin porttien aukeamisesta klo 22:00 asti. VIP-asiakkaille jaetaan passien yhteydessä voucher, jolla saa tehdä kustomoidun tuoksun veloituksetta. Huolehdithan, että sinulla on näkyvissä myös VIP-passi ja -ranneke.

HETKINEN YLLÄTYSKASSIEN AARREJAHTI

VIP-alueella kannattaa pitää myös silmät auki, sillä sinne piilotetaan päivittäin ihania kesäisiä tuotteita sisältäviä Hetkinen yllätyskasseja. Vinkkejä luvassa festaripäivinä!

TACTIC PELIT päivittäin pelattavissa

TacTic pelihyllystä löytyy monia hauskoja pelejä pelattavaksi seurueen kesken. Tulistakin tunnelmaa luovat klassikkopelit takaavat viihdyttäviä hetkiä Vipissä!

HEMMOTTELUHETKIÄ tuotteet päivittäin käytössä

VIP-ohjelman lisäksi hemmotteluhetkiä on luvassa vippiläisille myös VIP-vessoilla. Hetkisen rauhoittavat käsisaippuat ja kosteusvoiteet takaavat helliä hetkiä iholle festareiden aikana. Mjuuk tarjoaa VIP-asiakkaille hiustuotteet, joilla kampaus pysyy kuosissa läpi festarin.

Vipissä pyörii läpi viikonlopun myös paparazzeja, jotka nappailee vippiläisistä ikimuistoisia polaroid-kuvia. Sanokaa JYSÄRI Camera

Haluaisitko juhlia ystävien kanssa Jysäriä mukavasti ja viihtyisästi, niin ettei mitään tarvitse itse suunnitella?

Tänä kesänä uutuutena on tarjolla Jysärin yksäri VIP -paketti, joka sisältää kuuden henkilön ikioman loungen, josta on rentoa seurailla päälavan keikkoja, koko festivaalipäivän ajan. Super VIP -paketti sisältää alku kuohuvan, buffet ruokailun sekä illan viiletessä loungeen tarjoillun iltapalan. Yksäri VIP asiakkaat saavat myös kuljetuksen mökiltä festivaalialueelle ja illan viimeisen esiintyjän jälkeen takaisin. Palvelun kruunaa host joka huolehtii päivänne sujuvuudesta ja tarjoiluista.

Jysärin ysäri VIP -paketteja on rajattu määrä ja ne myydään erikseen lisäpalveluna. Myös lisähenkilöt mahdollisia. Kiinnostuitko? Me kerromme mielellämme lisää, laita mailia: tapahtumamyynti@nelonenmedia.fi

JYSÄRIN VIP LIPUT OVAT NYT MYYNNISSÄ!

Osta lippusi nyt Tiketistä tai Lippu.fi!

Huom. VIP-lippuja ei voi maksaa kulttuurieduilla.

Tapahtumassa mukana