JYSÄRIN FESTARI-INFO

Nappaa tästä tärkeät infot talteen kesän kovimpiin bileisiin! 😏 Lue info huolella, jotta tamppaaminen sujuu näissä ysäribileissä huoletta! 👇

SIJAINTI JA SAAPUMINEN 🚗
Jysäri järjestetään Himos Parkissa, Himoksella, Jämsässä. Osoite: Länsi-Himoksentie 4, 42100 Jämsä. 📍 Paikalle pääset kätevästi mm. junalla, taksilla, autolla tai bussilla. Tapahtuma-alueen sekä Jämsän välillä kiertävät Jyväskylän Liikenteen linja-autot.

Tsekkaa kaikki tärkeät infot saapumiseen festivaalialueelle TÄÄLTÄ

ALUEKARTTA 🗺️
Aluekartan voit katsoa TÄSTÄ.

AIKATAULU ⌚
Jysärin aikataulut:
Portit : TO 18.00 || PE 15.00 || LA 15.00

Esiintyjien aikatauluun pääset TÄÄLTÄ

RANNEKKEENVAIHTO 🎫
Mikäli tapahtuma ei ole loppuunmyyty, pääsylippuja voi ostaa vielä tapahtuman porteilta. Kaikki pääsyliput vaihdetaan rannekkeiksi ja VIP-liput vaihdetaan passiksi ja rannekkeiksi. Ranneke on henkilökohtainen, ja sillä pääsee liikkumaan vapaasti festivaalialueelta pois ja takaisin sisään.

Varaathan riittävästi aikaa takaisin saapumiseen, turvatarkastuksessa voi olla ajoittain ruuhkaa ja on omalla vastuullasi, ettet missaa suosikkiartistisi esiintymistä.

Rannekkeenvaihtopisteet sijaitsevat Himos Centerin pihalla, leirintäalueella sekä festivaalialueen pääportin yhteydessä.

Katso tarkemmat ohjeet rannekkeenvaihtoon ja niiden aikatauluihin liput ja sisäänpääsy -osiosta.

IKÄRAJA 🔞
Tapahtuma on K-18. Alueelle saapuvien henkilöiden ikä tarkistetaan, joten mukana tulee olla virallinen henkilökortti, ajokortti tai passi. Vanhentunut passi tai henkilökortti ei kelpaa henkilöllisyystodistuksena.

TURVALLISUUS 🛡️
Jysäri on kaikille turvallinen ja kaikenlaisesta häirinnästä vapaa tapahtuma. Onnettomuuksien varalta alueella päivystää ensiapuryhmä sekä järjestyksen valvojat pitää huolen festariväen turvallisuudesta. ⛑️
Katso lista kielletyistä esineistä !
Pidetään alue turvallisena.

MAKSUVÄLINEET 💳
Anniskelualueilla ja useimmissa kojuissa voi maksaa yleisimmillä korteilla sekä käteisellä. Festivaalialueella ei ole pankkiautomaattia. Lähin pankkiautomaatti löytyy Jämsän keskustasta. Suosimme lähimaksua!

TÖLKKIPANTTI 🥂
Jysärissä on käytössä tölkki- ja pullopantti. Pantti on 1 € ja maksun saa takaisin palauttaessaan tölkin/pullon myyntitiskeille tai tölkkipalautuspisteeseen. Maksimipalautusmäärä on 5 tölkkiä/hlö.

KIERRÄTYS 🗑️
Jokaisella tamppaajalla on mukavampi nauttia festareista, kun alue on siisti! ✨

Alueella on kierrätyspisteitä, jotka ohjaavat kierrättämään oikein. Kierrätyspisteet on sijoiteltu tapahtuma-alueelle, alueen välittömään läheisyyteen sekä leirintä-alueille. Auta sinäkin tekemään Jysäreistä siisti kaikille! ♻️

LEIRINTÄALUE 🏕️
Jysärin leirintäalue sijaitsee festivaalialueen lähettyvillä.

Leirintäalue aukeaa to 6.7. klo 12. Otathan leirintään saapuessasi esille kaikki ostamasi tapahtumaliput ruuhkan minimoimiseksi. Paikat jaetaan saapumisjärjestyksessä, joten jos haluat kavereiden kanssa vierekkäisiin leireihin, saavuttehan samaan aikaan! Leirinnästä tulee poistua su 9.7. klo 12 mennessä.

Lue tarkemmat infot leirinnästä, jotta mikään ei jää epäselväksi ennen leirintään saapumista TÄÄLTÄ.

Huomioithan että leirintäalueelle ei ole pääsyä ilman voimassa olevaa festariranneketta. Yhden yön juttu -alueelle pääset sen päivän festarirannekkeella, joka on voimassa majoittumisen ajan.

RUOKA 🍔
"Väliaika! Kahvia ja pullaa!"
Festarialueelta löytyy monenlaista purtavaa niin pieneen kuin isoonkin nälkään! Nappaa keikkojen välissä itsellesi ja kavereillesi välipalat niin tampataan menemään taas koko yön!😏🍔

JUOMAPALVELUT 🍺
Koko Jysäri on anniskelualuetta ja anniskelupisteet on sijoiteltu ympäri festarialuetta. Virvokkeina on mm. oluita, long drink -juomia, siidereitä, ja myös alkoholittomia virvoitusjuomia. 🍻🍹

VESIPISTE 🚰
Pidetään huoli nesteytyksestä! Yhden tyhjän tai avaamattoman muovisen max. 0,5 l vesipullon tuominen alueelle on sallittu. Vesipullon saa täytettyä kätevästi alueella sijaitsevista vesipisteistä.

VALOKUVAUS 📸
Festareilla ja sen ympäristössä liikkuvat tapahtuman omat valo- ja videokuvaajat. Kuvia käytetään tapahtuman markkinoinnissa, somessa ja nettisivuilla. Myös media kuvaa tapahtumassa.
Omat järjestelmä- ja videokamerat ovat festivaalialueella kiellettyjä.

WC 🚾
Festivaalialueella on sekä ilmaisia, että maksullisia wc-tiloja. Himos Parkin vesiWC-tilat ovat maksullisia, ja niihin pääsee erillisellä rannekkeella. WC-rannekkeen voit ostaa ennakkoon Tiketistä.

NARIKKA 👚
Festarin portilla toimii koko festivaalin ajan maksullinen narikka, johon voit jättää takin, laukun ja muut tavarasi säilytykseen. Narikan hinta on 3 € ja siellä käynti maksaa 3 €.

Festivaalien aikana löytötavaroita voi kysyä pääportin viereisestä narikasta. Sunnuntaina löytötavarat on noudettavissa Himos Centeriltä.

🎉🎉🎉🎉🎉

Kurkkaa tarkemmat infot vielä Jysärin VERKKOSIVUILTA !

Tapahtumassa mukana