Jysäri välittää niin ihmisistä kuin ympäristöstäkin

Jotta kaikki voivat tampata Jysärissä turvallisessa ja kaikkia kunnioittavassa ympäristössä, tulee meidän huolehtia toisistamme ja kantaa vastuumme yhteisen hyvän puolesta. Jysäri tekee konkreettisia toimia edistääkseen ihmisten ja ympäristön hyvinvointia. 

Ympäristön hyväksi Jysäri tekee comebackeja niin musiikissa kuin kalusteissa: iso osa alueen somistuksesta ja koristelusta tehdään kierrätysmateriaaleista. Vanhojen materiaalien uusiokäyttönä tapahtumaan ovat syntyneet esimerkiksi VIP-alueen kattokruunut vanhoista pesukonerummuista ja backstagen tyynyt vanhoista festaripaidoista.  

Jysärissä jokainen on oma upea yksilönsä ja saa tulla sellaisena kuin on ja olla just sellainen kuin on. Yhteisöllisellä festivaalilla kaikki ovat yhdenvertaisia ja ystäviä keskenään, vaikkeivat vielä tuntisikaan toisiaan. Festivaali puhuu kiusaamista ja yksinäisyyttä vastaan, eikä tapahtumassa hyväksytä minkäänlaista syrjintää tai kommentointia, joka koskee esimerkiksi sukupuolta, ikää, seksuaalista suuntautumista, ulkonäköä, ihonväriä, etnistä ryhmää tai sosioekonomista taustaa. ​ 

Jysärissä tartutaan hetkeen. Festivaaliympäristö mahdollistaa luovan, iloisen ja aktiivisen kokemuksen, joka vahvistaa henkistä ja fyysistä hyvinvointia. Tutkimusten mukaan kulttuuririennoissa käyminen edistää terveyttä ja lisää elinvuosia, joten Jysäri ei kuole koskaan. 

Tapahtumassa mukana