Jysäri toteutti yleisön hartaan toiveen – Scooter tapahtuman pääesiintyjäksi!

Vuodesta 2013 järjestetty Jysäri-festivaali julkaisee kesän ohjelmaansa ja tapahtuma juhlitaan taas Himoksella 7.-9.7.2022. Jysärin itseoikeutettuna pääesiintyjänä nähdään saksalainen elektronisen popmusiikin jättiläinen Scooter. 

Koko Jysärihistorian toivotuin ja odotetuin artisti Scooter tekee odotetun paluun Jysärin pääesiintyjäksi. Yhtye on tunnettu live-show’staan, jossa isoa roolia näyttelevät massiivinen pyrotekniikka ja näyttävä valoshow taustatanssijoineen. Vuoden 2019 Jysäri-esiintymisensä jälkeen bändi on julkaissut myös uutta musiikkia, mutta Jysärin illassa raikaavat usein tuttuun tapaan myös aiemmat klassikot How much is the fish?, The Logical Song tai Fire, joita Jysärikansa odottaa kuulevansa livenä jo kuumeisesti. Jysäri on tehnyt kävijäennätyksen jokaisena vuotena, kun Scooter on ollut esiintymässä tapahtumassa, jää nähtäväksi kuinka suuri yleisö kerääntyy Himos Parkin syleilyyn heinäkuussa 2022. Festivaalin kolmen päivän festivaaliliput ja VIP-liput ovat myynnissä vuoden loppuun saakka early bird –hinnoin, jonka jälkeen hinta nousee. 

Kesällä 2021 Jysäri järjestettiin poikkeusjärjestelyin, ja asiakasmäärää rajattiin selkeästi, jotta tapahtuma saatiin järjestettyä viranomaismääräykset huomioon ottaen. 

Festivaalin jälkeen toteutetussa kävijäkyselyssä tapahtuman tunnelma ja viihtyvyys saivat jälleen asiakkaiden vastauksissa suurimmat kiitokset. Lisäksi tapahtuman suosittelu, tapahtumaan osallistuminen uudelleen sekä käytännön järjestelyt nousivat kyselyn tuloksissa kiitettävälle tasolle.

Jysäri on vakiinnuttanut paikkansa festivaalikartalla ja se on todella vahva ilmiö Suomessa. Jysäri pohjautuu 1990-luvun eurodance-musiikkiin, mutta myös ysärivuosikymmenen elämänkokemuksiin, jolloin se luo tapahtumaan ainutlaatuisen yhteishengen”, pohtii tapahtumajohtaja Riikka Fagerholm.


”Ensi kesän suunnitelmat ovat jo pitkälle, ja Jysäri Venuen eli ison teltan aluetta kehitetään entisestään Jysärikansaa taatusti viihdyttävään suuntaan. Tästä paljastamme lisää ensi vuoden puolella. Early bird- hintaiset liput kannattaa napata nyt haltuun vuoden loppuun mennessä, sillä Jysäriin ei tämän halvemmalla tule lippuja myyntiin”, kertoo Fagerholm.

Festivaalin oma tuotemyynti on noussut hitiksi ja tapahtumalla on myynnissä mm. Jysäri-kangaskassien, -huppareiden ja –vyölaukkujen kirjoa. Tuotetarjonta on esillä Backstage Rockshopin sivuilta www.backstagerockshop.com/collections/jysari.

Festivaalin karavaanipaikat tulevat myyntiin alkuvuodesta 2022. Alueen mökit ovat varattavissa Himoksen keskusvaraamosta ja alueen mökkivuokraajilta. Alkuvuodesta julkaistaan myös lisää esiintyjiä sekä tuodaan myyntiin myös päiväkohtaiset pääsyliput.

JYSÄRI 7.-9.7.2022

www.jysari.fi

www.facebook.com/jysari

@jysarihimos #jysari
K-18

Liput:

Early bird -liput myynnissä Tiketissä ja Lippu.fi:ssä 31.12.2021 saakka:

3 PÄIVÄÄ 119 euroa

3 PÄIVÄÄ VIP 219 euroa

Tapahtumassa mukana